Heerlijk druk met kandidaten en vacatures

Door: Anja Veldhuizen 14-9-2018

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Heerlijk druk met kandidaten en vacatures.

De vakantieperiode is weer voorbij en op dit moment kan ik volledig zeggen dat ik heerlijk druk ben met de vacatures en kandidaten, waar ik momenteel mee bezig ben. Dit betreffende de contacten met de desbetreffende kandidaten, de werkgevers en met mijn business partners, waar ik in een aantal vacatures mee samenwerk. Ook deze maand zijn een aantal kandidaten gestart in hun nieuwe uitdaging en natuurlijk hou ik hier contact mee, hoe het gaat en bevalt in hun nieuwe functie. Dit is en blijft ontzettend belangrijk voor mij!

En ook, voor de komende weken staan er met mijn kandidaten gesprekken gepland bij werkgevers. Hier doe je het toch voor! Dat zij een nieuwe uitdagende vacature krijgen, werkgever blij en natuurlijk ik ook blij, als dit succesvol wordt afgesloten.

De samenwerking met werkgevers en business partners en met de desbetreffende kandidaten verloopt altijd zeer open, wederzijds, wat natuurlijk belangrijk is voor alle partijen. Een aantal partners dien ik nog toe te voegen, namelijk http://www.darwin-it.nl  De huidige vacatures, welke nog open staan, heb ik zojuist nog gecheckt. Het kan zijn dat ik de vacature van senior developer voor een organisatie in Amersfoort ook binnenkort kan verwijderen, maar dat verneem ik waarschijnlijk de komende week, daar een kandidaat van mij hier vanmiddag een kennismakingsgesprek heeft,

In ieder geval, bijgaand het overzicht van de huidige vacatures van Jobco Support. Pas jij binnen een van deze vacatures en is dit je uitdaging, dan zie ik je reactie graag tegemoet, vergezeld van je volledige cv, motivatie, etc.

Vacatures Jobco Support

Voor nu, alvast een goed weekend en mogelijk tot contact!

Anja Veldhuizen