Terugblik en vooruitblik

Door: Anja Veldhuizen 15-12-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Einde 2019 / Welkom 2020

Het eind van het jaar 2019 is weer in zicht en velen zijn het een en ander aan het afronden en ook weer aan het voorbereiden voor 2020. Jij mogelijk ook?

Het was een geweldig en ook zeer hectisch 2019, dit met betrekking tot al mijn activiteiten met kandidaten, werkgevers en business partners, waar ik mee samen werk. Wat ontzettend leuk om met business partners samen te werken en samen een plaatsing te kunnen realiseren Kandidaat blij en werkgever blij!

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Vandaag ontving ik nog van een van mijn Business Partners een prachtig bloemstuk, dit met betrekking tot de fijne samenwerking in 2019 en natuurlijk voor een voortzetting in 2020!

Ook de contacten met kandidaten heb ik als zeer prettig ervaren. Ook als een kandidaat geplaatst is, houden we nog regelmatig contact met elkaar. Dit ook met betrekking tot kandidaten waar ik contact mee heb gehad met betrekking tot een loopbaancoaching vraag. Ontzettend leuk om dit te doen!
Maar ook Jobco Support gaat heerlijk even met vakantie om heerlijk te relaxen, te ontspannen en te genieten en begin volgend jaar ben ik weer zeer actief, dit vooral met betrekking tot de huidige vacatures.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Bijgaand de huidige vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever!

Vacature-overzicht Jobco Support

Daarnaast heeft Jobco Support ook nog een mooi aantal kandidaten, die beschikbaar zijn voor een baan, welke ik helaas voor hen momenteel niet heb. Mocht hier een kandidaat bij staan, waarin je in geïnteresseerd bent, neem dan contact met me op en ik breng je in contact met de desbetreffende kandidaat. Wel belangrijk is dat je de desbetreffende vacature naar mij toestuurt, zodat ik dat kan kortsluiten met de desbetreffende kandidaat!

Ik krijg regelmatig inschrijvingen van kandidaten uit Irak, Iran, India, maar helaas, voor deze personen kan ik niets betekenen. Candidates must be fluent in the Dutch language and also living already in the Netherlands.

Beschikbare kandidaten van Jobco Support.

Ook hartelijke dank wegens de support van Otys en InGoedeBanen en ook voor hen een ontzettend goed 2020 en een vervolg van een fijne samenwerking!

Voor iedereen een geweldig 2020 in goede gezondheid!
Anja Veldhuizen

Jobco Support