Vacatures binnen de IT/Datacenters

Door: Anja Veldhuizen 7-4-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met iets meer perspectief?

Ben jij werkzaam binnen de IT of Datacenters en op zoek naar iets meer perspectief dan dat je nu hebt. Alleen, je zit nog lekker op je plaats momenteel met voldoende doorgroeimogelijkheden? Dat kan natuurlijk ook en goed om dan te blijven zitten waar je nu zit. Het kan ook zijn dat je nu een contract voor onbepaalde tijd hebt, wat ook belangrijk is voor je hypotheek en noem maar op. Begrijp ik helemaal! De vacatures van Jobco Support zijn voor dienstverband, maar veelal wordt allereerst een contract aangeboden voor de periode van een jaar. Dit is dan wederzijds een periode om wederzijds te kijken of het jou bevalt en ook voor de desbetreffende werkgever. In principe zal dit beslist geen probleem zijn en zal hierna bij wederzijds goedvinden worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. In principe een periode om wederzijds een en ander af te stemmen.

In ieder geval, bijgaand de huidige vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever/opdrachtgever.

Vacatures Jobco Support

Pas jij binnen een van deze vacatures en is dit een uitdaging voor je, dan zie ik je sollicitatie met cv en motivatie graag tegemoet!!!

Goede week en vriendelijke groet

Anja Veldhuizen
Over Jobco Support