IT VACATURES

Door: Anja Veldhuizen 20-8-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Jobco Support en IT vacatures, allen voor dienstverband.
 

Vooral na de vakantieperiode zijn er weer een veelheid aan IT vacatures bij gekomen. Vacatures veelal door de groei van deze organisaties. In een enkel geval door het vertrek van een werknemer naar een andere organisatie, voor mogelijk nog een meer uitdagende rol dan deze had.

Goede kandidaten kun je echter niet van de straat plukken, zo is het nu eenmaal. Kandidaten moeten er voor open staan en is dit niet het geval, dan begrijp ik dat ook. Ik ga kandidaten die hier niet voor open staan, niet lastig vallen.

De vacatures welke ik heb worden in allereerste instantie doorgeplaatst naar Indeed en vervolgens door mij doorgeplaatst naar IGB, die de vacatures vervolgens doorplaatst naar zo'n 15 sites. Daarnaast worden de vacatures ook doorgeplaatst naar LinkedIn  en naar de site LinkedIn -Jobco Support en maak ik gebruik van Recruiter lite. Maar dan, ondanks dit is en blijft het moeilijk om de goede kandidaten te vinden voor de veelheid aan IT vacatures die ik heb. 

Maar toch, ondanks dit blijf ik natuurlijk gewoon doorgaan. Kan ik mogelijk weer een werkgever en een kandidaat blij maken.

In ieder geval, bijgaand het overzicht van de huidige vacatures van Jobco Support. Pas jij echt binnen een van deze vacatures en is dit jouw uitdaging, dan zie ik je sollicitatie met cv en motivatie graag tegemoet. Mogelijk tot contact!!!! En let op, er komen er nog meer vacatures bij.

VACATURES JOBCO SUPPORT