Vrije dagen of vakantie?

Door: Anja Veldhuizen 30-5-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Ook heerlijk vrij deze dagen of mogelijk nog langer?

Even naar de verwachtingen gekeken voor dit mooi lang weekend, daar heel veel mensen vrij zijn en mogelijk ook nog de week hierna daar 9 en 10 juni 1e en 2e pinksterdag zijn. Blijf je in Nederland, dan zijn dit natuurlijk mooie temperaturen.

Weer en verwachting

Het kan natuurlijk ook zijn dat je voor deze dagen besloten hebt om het iets verder op te zoeken en vanaf Hemelvaart tot na Pinksteren heerlijk vrij bent. Geniet er maar heerlijk van en kom ook weer heerlijk gezond terug!

Ook ik ga dit weekend heerlijk genieten en de golfstokken uitlaten op de golfbaan op Anderstein, waar we lid van zijn en voordeel is dat het vlakbij is, dus geen files om daar te komen. Gewoon even heerlijk ontspannen en de batterij weer opladen, voor de komende week.  Ook hier zijn drukke werkzaamheden, dit met betrekking tot renovatie van de bunkers. Maar Vallei ie weer helemaal gereed en qualifying. 

Bunkers

De overig werkzaamheden gaan gewoon door bij Jobco Support, dit met betrekking tot de IT-vacatures, kandidaten en werkgevers. Vandaag op Hemelvaartsdag was dit hiervoor ook weer een perfecte dag, om een veelheid van vacatures te verversen, die nog steeds openstaan. Maandag 3 juni krijg ik beter in beeld welke vacatures nog niet zijn ingevuld en welke wel. Let op, het zijn allen functies voor dienstverband!.

Pas jij binnen een van de onderstaande vacatures, dan zie ik graag je cv en motivatie tegemoet. Soms kan het heel snel gaan, dus wacht niet te lang, mocht je hier belangstelling voor hebben.

Vacatures Jobco Support

Nog even voor de duidelijkheid, wat ik belangrijk vind en mogelijk ook jij: Pas je niet binnen een van deze vacatures en je reageert hier op, dan krijg je altijd keurig een bericht van mij. Het kan zijn dat ik binnenkort een meer passende vacature voor je ontvang! Maar verwacht niet dat ik een andere passende vacature voor je kan vinden bij een werkgever of opdrachtgever, waar ik geen contact mee heb. Dan is hier echt een getekende overeenkomst voor nodig en zoals je mogelijk weet, werkgevers werken altijd samen met preferred suppliers.

Voor een overzicht van mijn overige activiteiten: neem maar even een kijkje op mijn website:

Jobco Support

Voor nu, geniet van deze dagen of vakantieperiode die je hebt en mogelijk tot contact!
Anja Veldhuizen