IT vacatures

Door: Anja Veldhuizen 13-8-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

De vakantieperiode is weer voorbij en druk met alle vacatures, vooral binnen de IT, allen voor een dienstverband bij de desbetreffende opdrachtgever/werkgever.

Vooral de laatste periode ontvang ik nogal wat berichten van andere recruiters, die kandidaten voor willen stellen op de desbetreffende vacatures. Hier ga ik niet op in, daar ik samenwerk met een aantal partners. Zij hebben een overeenkomst met de desbetreffende werkgever en zo heb ik ook een overeenkomst met de desbetreffende werkgever/opdrachtgever, voor het vinden van de desbetreffende kandidaten die passen binnen de desbetreffende organisatie. Ook ontving ik nogal wat berichten vanuit het buitenland, van organisaties die kandidaten graag willen voorstellen. Maar: helaas, voor alle vacatures dienen de kandidaten Nederlands te spreken en tevens woonachtig te zijn in Nederland. Soms wel vermoeiend!

In ieder geval, bijgaand het overzicht van de huidige vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. Geen interim opdrachten!

Vacatures jobco Support

Pas jij binnen een van deze rollen, dan zien wij je sollicitatie met motivatie graag tegemoet.

Voor nu, fijne week en mogelijk tot contact!

https://www.jobcosupport.nl/index.php/page/applicants/bb/1/command/startlogin/cms_categorie/74063/aid/74264