Pasen, relaxen, vacatures

Door: Anja Veldhuizen 20-4-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

20 april en daarna de Paasdagen, tijd voor ontspanning en genieten!

Wat een prachtig weer vandaag, 20 april 2019 en hierna nog twee paasdagen. Ik vermoed dat heel wat mensen nu een aantal extra vrije dagen hebben genomen, om heerlijk te genieten. Gelijk heb je!

Zelf heb ik ook een flink aantal drukke weken gehad, dit met betrekking tot de vele vacatures van Jobco Support, contacten met kandidaten, opdrachtgevers/werkgevers en partners paar ik in een aantal vacatures mee samenwerk. Vooral op een vacature kwamen heel veel reacties van kandidaten. Maar ja, dan ook van kandidaten die de sollicitatieverplichting hebben vanuit UWV. Het lijkt mij nog steeds goed dat UWV dit gaat afschaffen voor kandidaten die 60+ zijn, en door omstandigheden hun baan hebben verloren.

In ieder geval, hier zaten een aantal goede kandidaten bij en vervolggesprekken zijn ingepland bij de desbetreffende werkgever. Dit is en blijft altijd ontzettend spannend natuurlijk.

Ook, ik ben niet iemand die kandidaten gaat stalken. Zelf weet ik hoe vervelend dit is, ik word namelijk ook veelal lastig gevallen door energie partijen die op een bepaald tijdstip, veelal na 20.00 uur gaan bellen. Dus gewoon blokkeren die handel.

Maar vandaag, heerlijk een dag genomen om het hoofd leeg te maken en te relaxen! De golfstokken weer uitgelaten op Anderstein waar we lid zijn en wat hebben we weer genoten! Oké, 18 holes, dan gebruiken we graag een buggy! 9 holes, dan heerlijk om te lopen. En mogelijk een vervolg op 1e en 2e paasdag. 

Mocht je na de paasdagen toch op zoek zijn naar een passende en uitdagende baan, voor dienstverband, mogelijk dat hier een passende vacature voor je bijzit. En natuurlijk, als je dan reageert op een van deze vacatures, vul alles zoveel mogelijk in. Dit in het voordeel van ons beiden! Dus volledig cv, motivatie, salaris indicatie en noem maar op. Je gegevens komen in jouw persoonlijke bestand van Jobco Support. Open inschrijvingen: hier heb ik momenteel weinig aan en ik kan ook niets voor je betekenen. Openheid, duidelijkheid en eerlijkheid is voor mij belangrijk!

Vacatures Jobco Support

Voor iedereen: heel fijne paasdagen en geniet er van!

Met vriendelijke groet

Anja Veldhuizen
Over Jobco Support