Wat is het voorjaar prachtig!

Door: Anja Veldhuizen 3-4-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Wat is het voorjaar prachtig.

Heerlijk, het voorjaar is begonnen en dit is natuurlijk heerlijk genieten. Al die planten die weer blaadjes en bloemen krijgen. Ook dat je weer meer contact hebt met je buren, die ook weer heerlijk naar buiten komen en bezig zijn in de tuin. Het voorjaar ontwaakt en je gaat weer meer activiteiten buiten ondernemen.

Het kan natuurlijk zijn dat een van je activiteiten momenteel is, het kijken naar een nieuwe uitdaging, een andere baan met mogelijkheden die nog meer bij je passen.

Jobco Support heeft op dit moment een veelheid aan vacatures binnen met name de IT/Telecom en Datacenter organisaties. Dit zijn vacatures, allen voor dienstverband. Helaas heb ik geen interim opdrachten!

Dus ik ben nog zoekende naar geschikte kandidaten, die passen binnen een van deze vacatures. Maar in mijn vijver kan ik deze momenteel niet vinden helaas.

Zo af en toe komt het voor dat iemand reageert op een vacature, maar deze stuurt alleen zijn cv, wat ook niet volledig is. Dus bijvoorbeeld zonder volledig adres en geboortedatum. Ik ga niet selecteren op leeftijd, maar als de vacature binnen een jonge organisatie is, dan kan dit wel een belangrijk punt zijn. Openheid, eerlijkheid en duidelijkheid is en blijft belangrijk. Dan natuurlijk je motivatie voor de desbetreffende functie, heel belangrijk! Hoe kan ik je anders bij de desbetreffende werkgever/opdrachtgever voorstellen? Ik stel namelijk geen enkele kandidaat geanonimiseerd voor (wat sommige bureaus wel doen).

Binnen het bestand van Jobco Support kun je verder je aanvullende informatie kwijt, zoals je salaris indicatie, regio, aantal uren en noem maar op. Dan krijg ook ik een beter beeld van je en al deze gegevens komen terecht in je persoonlijke bestand. En ook, jij hebt zelf toegang tot al deze gegevens, die je hierna zelf eventueel kunt aanpassen. 

In ieder geval, bijgaand de vacatures van Jobco Support. Pas jij binnen een van deze vacatures, dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet.

Vacatures Jobco Support

Mogelijk tot contact!

Met vriendelijke groet
Anja Veldhuizen

#voorjaar #vacatures #solliciteren #it #jobcoSupport