Focus, vakantie en plannen!

Door: Anja Veldhuizen 16-7-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Hoe staat het met jouw focus en wat zijn jouw plannen na de vakantie?

De zomervakantie is daadwerkelijk begonnen en ook, een veelheid aan contactpersonen zijn of gaan binnenkort met vakantie. Ik ga niet met vakantie, pas einde jaar, maar in deze tijd dan ook even wat tijd inruimen voor andere dingen.

Zoals o.a. dit boek: Focus aan/uit van Mark Tigchelaar.  Misschien leuk om mee te nemen voor je vakantie!

De afgelopen weken heel wat berichten voorbij zien komen van afgestudeerden binnen LinkedIn

Een aantal van heb ik kunnen feliciteren, daar ik de berichten voorbij zag komen binnen LinkedIn. Natuurlijk niet iedereen, maar alsnog gefeliciteerd met het behaalde resultaat.!! Voor velen nu even heerlijk genieten van de vakantieperiode en ik vermoed dat velen ook al na hun vakantie kunnen starten in hun nieuwe baan! Mocht dat nog niet het geval zijn, kijk dan even op de site van Jobco Support, onder vacatures. Of, contacten binnen LinkedIn, dat kan natuurlijk altijd!

 

Ik een aantal vacatures werk ik samen met een partner. Deze gaat ook met vakantie en derhalve dat ik die vacatures even offline heb geplaatst, tot na zijn vakantie. De vacatures die ik heb bij werkgevers staan natuurlijk open, allen voor dienstverband.

Pas jij binnen een van deze vacatures en is dit jouw uitdaging, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet. Na de vakantieperiode komen er weer meer vacatures bij, dus hou de site van Jobco Support gewoon in de gaten!

Vacatures Jobco Support

In ieder geval, geniet heerlijk van deze zomervakantie en mogelijk tot contact!

https://www.jobcosupport.nl/jobco-support/over-jobco-support.html

Met vriendelijke groet
Anja Veldhuizen