Vacatures, kandidaten, LinkedIn, Indeed

Door: Anja Veldhuizen 2-9-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Vacatures, kandidaten, LinkedIn en Indeed

Goh, alweer week 36 en de R zit weer in de maand. We hebben niet te klagen gehad over deze zomer, welke nu, zoals het er uit ziet voorbij is, evenals de vakanties. Nu weer terug naar alledag en weer heerlijk aan het werk. Er is een tijd van komen en gaan.

Zelf heb ik gewoon doorgewerkt in deze vakantieperiode. Mijn vakantie is pas einde van het jaar en dan heerlijk naar de warmte om weer heerlijk te genieten.

Momenteel heb ik nogal wat vacatures open staan, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever/opdrachtgever. Wat mij bij een klein aantal kandidaten nog verbaasd is dat als zij solliciteren op een van deze vacatures, hun geboortedatum niet vermelden op hun cv. Aan de hand van de werkervaring en opleidingen kun je wel afleiden wat deze is, maar: plaats deze gewoon op je cv. Openheid, eerlijkheid en duidelijkheid is en blijft belangrijk. Ik stel ook nooit kandidaten geanonimiseerd voor aan de desbetreffende werkgever. 

Ook het toevoegen van je persoonlijke motivatie voor de desbetreffende vacature is en blijft belangrijk als je echt open staat en past binnen de desbetreffende vacature. En natuurlijk, niet te vergeten je huidige salaris of salaris indicatie voor de desbetreffende functie. Dit moet natuurlijk ook passen, voor jou duidelijkheid en voor ons duidelijkheid, daar ik  In een aantal vacatures samen werk met een aantal partners.

Oh ja, natuurlijk nog bijgaand even de huidige vacatures van Jobco Support!

Vacatures Jobco Support

Deze vacatures geef ik ook binnen LinkedIn graag aan met de bijgaande cartoon.

Ik begrijp tevens dat velen binnen LinkedIn en die op zoek zijn naar een andere baan zich inschrijven bij Indeed. Derhalve mijn vraag aan jullie: kijken jullie nog wel naar de vacatures, die aangegeven worden binnen LinkedIn? Ook natuurlijk, waarom schrijf jij je in bij Indeed? Ik kan me best voorstellen dat jij je beschikbaarheid niet wilt aangeven binnen LinkedIn, dit ook met betrekking tot je huidige werkgever. Maar reageren op de vacatures binnen LinkedIn kan ook gewoon en is beslist veilig!

Goede week voor iedereen en mogelijk tot contact!

Anja Veldhuizen

Jobco Support