Vacatures, kandidaten en overig

Door: Anja Veldhuizen 3-12-2019

Categorieën
:
Algemeen, Assessments, Vacatures,

Vacatures, kandidaten en overig

Jobco Support heeft veelal heel leuke en uitdagende vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. Natuurlijk begrijp ik dat er een veelheid aan kandidaten zijn, die beschikbaar zijn voor een andere uitdagende functie. Maar dan veelal, kandidaten kijken veelal alleen naar de vacature titel, niet echt naar de vereisten die aangegeven staan. Sommigen voegen een uitgebreide motivatie toe en sommigen helemaal geen motivatie. Het toevoegen van een persoonlijke motivatie vind ik altijd belangrijk!!!

Als je reageert op een vacature, doe dat dan serieus. Kijk nog even goed naar de desbetreffende vacature en wat voor organisatie dit is, wordt allemaal weergegeven. Dan natuurlijk de vereisten, benodigd om deze vacature goed in te vullen.

Is dit een passende en uitdagende vacature voor je, dan is het een win-win situatie! Volgens mij voor jou als mij belangrijk.

Andere personen die mij benaderen.

Bijna dagelijks ontvang ik wel telefoontjes of email berichten van anderen, die goede kandidaten hebben en deze graag willen voorstellen aan mij voor de vacatures die ik heb! Niet doen dus, dit is not done!. Ik heb goede contacten en afspraken met werkgevers voor de werving en selectie van kandidaten voor de vacatures die zij hebben. Dit is voor mij cv schuiven en daar pas ik voor.

Vandaag ook weer een organisatie die een samenwerking met mij wilde, dit met betrekking tot IT-vacatures. Maar joh, ik zit niet te wachten op kandidaten die de Nederlandse taal niet spreken en maar even tijdelijk inzetbaar zijn. Dit ook duidelijk aangegeven en geen enkele reactie meer terug ontvangen. Zegt mij meer dan voldoende.

Daarnaast werk ik samen met een drietal partners en dat bevalt mij heel goed. We weten wat we aan elkaar hebben en zijn duidelijk en open naar elkaar, dit met betrekking tot de vacatures en de kandidaten.

Maar dan nu, Jobco Support gaat natuurlijk ook met vakantie over een paar weken. Mijn MacBook mag mee!
Telefonisch ben ik NIET bereikbaar. Ook wij geen heerlijk genieten van een welverdiende vakantie en kijken er heerlijk naar uit. Op de onderstaande locatie zijn we al 2x geweest, wij houden van traditie als iets goed bevalt en dit is dan de 3e keer dat we hier heen gaan.

Natuurlijk bijgaand nog even het overzicht van de huidige vacatures.

Vacatures Jobco Support

Volgend jaar pak ik de overige items weer op, zoals assessments, loopbaanbegeleiding en noem maar op.
https://www.jobcosupport.nl/loopbaantesten/opq.html

https://www.jobcosupport.nl/onze-diensten/loopbaanbegeleiding.html

Focus is en blijft belangrijk, ook voor mij!

https://www.jobcosupport.nl/jobco-support/over-jobco-support.html

Mogelijk tot contact en
vriendelijke groet
Anja Veldhuizen