De puntjes op de i zetten

Door: Anja Veldhuizen 27-11-2018

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

De puntjes op de i zetten.

Momenteel ben ik de puntjes op de i aan het zetten. Goede afronding van Jobco Support voor dit jaar, dit met betrekking tot lopende zaken, kandidaten, vacatures en alles waar ik mee bezig ben. Want, ook Jobco Support gaat binnenkort met vakantie en er is nog best veel te regelen. Natuurlijk ook met wat begin volgend jaar weer direct opgepakt kan worden. Mijn Macbook mag mee op vakantie, dit om dagelijks de email zoveel als mogelijk is af te handelen. Natuurlijk, indien Internet mij niet ik de steek laat, maar dan op een meer relaxte manier.

Daarnaast natuurlijk de samenwerking met mijn Business Partners, heel belangrijk en waar ik met allen heel prettig heb samengewerkt. Ook dank aan hen!

Vooral met MK Digital werk ik al jaren samen, Mark in de front-office en ik in de back-office.

Daarnaast dank aan alle kandidaten die dit jaar zijn geplaatst bij een werkgever voor een uitdagende en passende functie. Met hen heb ik nog regelmatig contact, om te informeren hoe het gaat en of het nog steeds bevalt.

Een aantal vacatures heb ik deze week offline geplaatst en bij terugkomst pak ik deze weer op, mochten ze nog open staan!

De vacatures plaats ik ook altijd door naar mijn site op Facebook en daarnaast naar een aantal vacaturesite binnen Facebook.
In ieder geval, bijgaand nog de huidige vacatures van Jobco Support, welke nog open staan. Natuurlijk wel het gegeven, dat we met een aantal kandidaten bezig zijn! Zodra de desbetreffende vacature is ingevuld wordt deze ook weer offline geplaatst, keurig zoals het hoort.

De serieuze oproepen binnen mijn netwerk op LinkedIn deel ik ook graag of deze like ik, voor mijn netwerk. 

Natuurlijk zijn er nog een veelheid aan lantent werkzoekenden binnen de IT, die LinkedIn vermijden, door de veelal agressieve methodes van sommige recruiters. Misschien dat dit blog een positieve werking heeft.

Vacatures Jobco Support

Mogelijk nog tot contact dit jaar of anders volgend jaar!

Met vriendelijke groet
Anja Veldhuizen