Vakantie voorbij/ Vacatures

Door: Anja Veldhuizen 5-2-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Vakantie voorbij, weer aan het werk en dit vooral met betrekking tot de vele IT-Vacatures.

Zo, inmiddels al weer 5 februari. Wat vliegt de tijd, vooral als je er van half december 2018 tot half januari 2019 er even tussen uit bent geweest voor een heerlijke vakantie, dit jaar naar Cambodja.

Natuurlijk heel wat indrukken opgedaan in Cambodja. 

Cambodja highlights

Gestart in Siem Reap. Naar de Angkor What? tempels zijn we niet geweest, veel te massaal, je struikelt bij wijze van spreken over de hoeveelheid aan onder andere Chinese bezoekers.  In plaats hiervan hebben we de Beng Mealea tempel bezocht, heerlijk rustig maar beslist de moeite waard.

Phnom Penh natuurlijk ook bezocht en eveneens de Killing Fields en S21. Ook naast al die Highlights zoals aangegeven, waren wij best kritisch en zeer selectief met waar we naar toe zijn gegaan. We hadden het voorrecht om een privé chauffeur te hebben, die ons op onze rondrit bracht naar zeer mooie (en minder toeristische) locaties. Was vet genieten!

Stukje historie:

Schrikbewind

Wat wel heel nadrukkelijk overal aanwezig was: de Chinese invloed.

Oerwouden worden opgekocht door China en ontbost. Wegen worden aangelegd door China. Dammen worden aangelegd door China.  Politieke partijen zijn verboden door Hun Seng.
Hun Sen

Ook met betrekking tot Sihanoukville, hier om heen is momenteel gewoon een bouwput. Wij hadden hier een leuk resort, maar dit moet je echt niet verlaten, je komt gelijk in de troep terecht.

In ieder geval, weer heel wat indrukken opgedaan.
En vanavond weer heerlijk 'hutspot". 

Weer aan het werk!

Nu naar de huidige situatie, weer bezig met de vele IT-vacatures, wat beslist niet de gemakkelijkste vacatures zijn, om hier de juiste kandidaten voor te vinden. Ook natuurlijk het gegeven dat heel wat IT- ers voor zichzelf zijn begonnen.

In ieder geval, bijgaand de huidige vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever/opdrachtgever.
Pas jij echt binnen een van deze vacatures, dan zie ik je sollicitatie, vergezeld van je volledige cv en motivatie, graag tegemoet!

Daarnaast, ben jij een ervaren Magento Developer en woonachtig in de regio Utrecht, in voor een dienstverband, dan zie ik je reactie ook graag tegemoet: info@jobcosupport.nl

Mogelijk tot contact!
Anja Veldhuizen

P.S. Op dit moment wordt ik benaderd door allerlei personen en bureaus die kandidaten aan me voor willen stellen, maar helaas, dank je wel.

Vacatures Jobco Support