Vacatures IT/Datacenter en Assessments

Door: Anja Veldhuizen 13-4-2019

Categorieën
:
Algemeen, Assessments, Vacatures,

Vacatures binnen de IT/Datacenters en overig

Op 8 april heb ik de onderstaande blog geplaatst en veel kijkers, maar weinig reactie. Ik vermoed dat jij er nog niet uit bent om een volgende stap te maken en voor een nieuwe uitdaging te gaan. Dat kan ik me voorstellen en de keuze ligt natuurlijk bij jou, daar ga ik niet over. Mocht je toch interesse hebben en ook nog wat vragen, dan kun je me altijd een email bericht sturen: info@jobcosupport of me even bellen: 0647862550.

Ben jij werkzaam binnen de IT of Datacenters en op zoek naar iets meer perspectief dan dat je nu hebt. Alleen, je zit nog lekker op je plaats momenteel met voldoende doorgroeimogelijkheden? Dat kan natuurlijk ook en goed om dan te blijven zitten waar je nu zit. Het kan ook zijn dat je nu een contract voor onbepaalde tijd hebt, wat ook belangrijk is voor je hypotheek en noem maar op. Begrijp ik helemaal! De vacatures van Jobco Support zijn voor dienstverband, maar veelal wordt allereerst een contract aangeboden voor de periode van een jaar. Dit is dan wederzijds een periode om wederzijds te kijken of het jou bevalt en ook voor de desbetreffende werkgever. In principe zal dit beslist geen probleem zijn en zal hierna bij wederzijds goedvinden worden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. In principe een periode om wederzijds een en ander af te stemmen.

In ieder geval, bijgaand de huidige vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever/opdrachtgever.

Vacatures Jobco Support

De bijgaande afbeelding vind ik dan wel passend, want de desbetreffende kandidaten heb ik momenteel niet meer in mijn vijver zitten. Mogelijk dat jij die kandidaat bent, die binnen een van de desbetreffende vacatures past.

Daarnaast ben ik de afgelopen periode ook druk geweest met de OPQ Assessments van SHL, om deze weer duidelijk op mijn website te zetten, met een voorbeeld van de desbetreffende assessment. Nog vragen hierover, dan verneem ik dat graag.

Assessments SHL

Voor iedereen een goed weekend en

Vriendelijke groet
Anja Veldhuizen

Over jobco Support/Anja Veldhuizen