Verleden en toekomst

Door: Anja Veldhuizen 10-6-2018

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Verleden en toekomst

Soms moet je afstand nemen van het verleden en je richten op de toekomst. Dat hadden wij vorige week ook, maar dit had betrekking op een aantal grote bomen in de tuin. 13 jaar geleden kwamen wij hier wonen, een prachtige boom. Maar ja, dan krijg je toch overlast van duiven, die hier heerlijk in gaan zitten. Even zitten vonden wij niet erg. Dat is nog niet het punt, maar op een gegeven moment werd het toch een overlast. Dagelijks grote witte plakkaten op ons stenen pad, waar iedereen langs liep, dus dagelijks schoonspuiten. Ook afgelopen wintermaanden, bij heftig weer met storm, voelde het niet lekker meer voor ons. Dus uiteindelijk de knoop doorgehakt, grote bomen zijn verwijderd en we hebben ook weer meer licht en uitzicht. Was gewoon een goede keuze!

Huidige baan en toekomst

Heb jij een leuke en uitdagende baan binnen de IT of Data Centers met voldoende perspectief en uitdaging voor de toekomst, goed om dan te blijven zitten. Dit is vanzelfsprekend!
Is dit momenteel niet het geval, goed om dan rond te gaan kijken. Jobco Support heeft op dit moment een mooie hoeveelheid aan vacatures binnen de IT en Data Centers. Pas jij binnen een van deze uitdagende vacatures, dan zie ik je persoonlijke reactie graag tegemoet (volledig cv en motivatie). Hierna neem ik graag verder contact met je op.

Ook voor deze functies is een marktconform salaris van toepassing met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatures Jobco Support

Voor nu, een goede en zonnige week en mogelijk tot contact!

Jobco Support

Anja Veldhuizen