Ambitites, Assessments en Vacatures

Door: Anja Veldhuizen 10-2-2019

Categorieën
:
Algemeen, Assessments, Vacatures,

Ambities, Assessments  en Vacatures

Mooi om ambities te hebben. Je kiest voor een opleiding waar jij perspectief in ziet om daar te belanden, om een start te maken met je carrière. Het is leren, trainen, instructie en praktijk. Als je dit goed hebt doorlopen, sta je aan het begin van je carrière. Je gaat je verdiepen in de organisaties en banen die er zijn. Soms valt dit mee en je hebt snel een baan, maar soms valt het tegen en het duurt wat langer.

Het kan zijn dat de baan die jij zo snel hebt gevonden, toch niet zo leuk is, daar jij je ambities er niet in kwijt kunt. Dat kan gebeuren natuurlijk en hop naar de volgende baan. 

Maar, heb jij vanaf aanvang dat je begon met je studie een juiste keuze gemaakt?

Als dit zo is, er niets aan doen en kijken naar een volgende baan, die nog beter bij je past, dit met betrekking tot uitdaging, doorgroei en verdere mogelijkheden. Mogelijk dat je verwachtingen en eisen ook iets te hoog zijn en op dat moment nog niet realistisch. Dus nog even wat jaren meer ervaring op doen, dat kan ook natuurlijk. Het kan ook zijn dat je over jezelf nog meer wilt weten, dan wat nu duidelijk voor je is.

Inmiddels ben ik ook druk bezig om de OPQ Assessments weer in beeld te brengen, welke eventueel ook ingezet kunnen worden. Is nog niet compleet, maar bijgaand een overzicht. Deze maand worden deze verder aangevuld.

OPQ Assessments

In ieder geval, bijgaand de huidige vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband. Natuurlijk worden bij al deze vacatures bepaalde kennis en ervaring gevraagd, zoals ook aangegeven in de desbetreffende vacature. Is dit jouw uitdagende rol en pas jij binnen het desbetreffende profiel, dan zie ik je sollicitatie met je cv en motivatie graag tegemoet.

Vacatures Jobco Support

Voor iedereen een goede week en mogelijk tot contact!

Anja Veldhuizen

Jobco Support