Jobco Support
Snel zoeken

Werving & Selectie

Kandidaten geplaatst bij o.a.

   

Werving & Selectie

Het werven en selecteren van de juiste mensen voor de diverse functies kost organisaties veel kracht en tijd. Jobco Support is ervaren in dit specialistische werk. De werving- en selectieprocedure voor werkgevers: bij voorkeur is Jobco Support First Supplier en waar duidelijke afspraken vooraf worden gemaakt met werkgever. De andere mogelijkheid is op basis van “no cure no pay”. Bij een succesvolle plaatsing ontvangt u een factuur. Wij streven naar tevreden klanten. Daarom werken wij op basis van volledig vertrouwen en transparantie. Op die manier kunnen wij veel voor u en uw bedrijf betekenen. Jobco Support is actief binnen de volgende functiegroepen, maar momenteel het meest binnen de eerst aangegeven groep.

  • IT-, Datacenter-, Cloud-, Telecom- en Hostingindustrie
  • Pharmaceutische-, Highgrade food- en Healtindustrie
  • Technische vacatures
  • Financiële vacatures & Administratieve vacatures
  • Logistieke vacatures & Inkoop vacatures
  • Commerciële vacatures & Marketing vacatures
  • P&O vacatures & Arbeidsbemiddeling

Aanmelden vacature

Wilt u een vacature aanmelden? Zie hiervoor het bijgaande formulier en Jobco Support neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de desbetreffende vacature met u te bespreken. Aansluitend start Jobco Support met het publiceren van de vacature in diverse media en worden kandidaten benaderd, geselecteerd en aan u voorgesteld.

Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

U bevindt zich hier: Home > Onze diensten > Werving & Selectie
Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close