Wederzijdse teleurstelling - vacatures en solliciteren

Door: Anja Veldhuizen 25-11-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Wederzijdse teleurstelling bij vacatures en solliciteren.

Hoe komt dat nu? Hiervoor zijn een veelheid aan redenen. Wat ik regelmatig ervaar:

Dus als je echt belangstelling hebt voor een vacature en enthousiast bent, zorgt dat je cv helemaal volledig is, gewoon even checken! En natuurlijk die motivatiebrief, dit gerelateerd aan de desbetreffende vacature. Ook graag je salaris indicatie of salaris wens. Bij de meeste vacatures van Jobco Support staat dit immers ook aangegeven.

Dit zijn een acht-tal redenen die ik aangeef. Er zullen er vast nog wel meer zijn. Kandidaten ontvangen van mij altijd een bericht!
Natuurlijk niet gelijk nu gaan reageren op vacatures, waarbinnen je niet past. Ik begrijp best dat je soms een verplichting hebt om te solliciteren, maar dan liever niet! Dit ook om wederzijdse teleurstelling te voorkomen.

Regelmatig zie ik binnen LinkedIn berichten, dat kandidaten die op een bepaalde vacature hebben gereageerd, geen enkele reactie ontvangen van de desbetreffende organisatie of recruiter. Dit kan te maken hebben met een van mijn boven genoemde redenen of andere redenen. Hier ga ik echter niet over en is aan de desbetreffende organisatie of recruiter.

Voor mij is openheid, duidelijkheid en eerlijkheid altijd ontzettend belangrijk en hopelijk ook voor jou?

In ieder geval, bijgaand het overzicht van de huidige vacatures van Jobco Support. Pas jij echt binnen een van deze vacatures, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet. Deze vacatures worden doorgeplaatst naar een veelheid van sites. Staat hier jouw passende uitdaging bij, wacht dan niet te lang om te reageren!

Vacatures Jobco Support

Mogelijk tot contact.

Over Jobco Support

En natuurlijk de leuke cartoon die ik altijd gebruik bij de vacatures!