Jobco Support
Snel zoeken

Over Jobco Support

Ik ben Anja Veldhuizen-van Everdink. Ervaring als Loopbaanprofessional (gecertificeerd bij NOLOC) en gecertificeerd voor de OPQ/OT assessments van SHL, Consultant Re-integratie & Outplacement, het geven van trainingen en workshops in de diverse trajecten en in Werving & Selectie. Hiervoor jarenlange ervaring binnen de afdeling HR van mooie organisaties. Missie van Jobco Support (voorheen Veldhuizen Coaching) is om kandidaten te begeleiden naar perspectief en balans, zowel zakelijk als privé. De baan moet een uitdaging zijn en goed te combineren met het privé leven, in de juiste verhouding. Visie van Jobco Support: dat in de zich steeds meer ontwikkelde kenniseconomie, steeds meer een beroep gedaan zal worden op de werkende professional met zijn kernkwaliteiten en competenties.

Jobco Support stoelt op 6 belangrijke pijlers: Vooral Werving & Selectie is op dit moment zeer belangrijk en hier zit momenteel mijn focus op. Dit vooral momenteel met betrekking tot de IT vacatures.

  1. Werving & Selectie: de juiste persoon op de juiste plaats bij werkgever, voor de desbetreffende vacature
  2. Loopbaanbegeleiding: Begeleiding bij loopbaankeuzes, veranderingsprocessen, individuele groei
  3. Loopbaantesten: Gecertificeerd om de OPQ/OT assessments in te zetten
  4. Outplacement: ervaring in outplacement 2e spoor (even on-hold geplaatst)
  5. Integratie: ervaring vanaf 2009 t/m 2013 als re-integratieconsulent voor regio Utrecht
  6. Workshops & Trainingen: Workshop MindMapping, Assertiviteitstraining, Training Loopbaanperspectief, Elevator pitch, Loopbaanscan, BRAVO, Perspectief & Sollicitatietraining en diverse trainingen voor meer zelfvertrouwen

En als ik even tijd heb, dan laat ik graag mijn golfstokken uit op Anderstein in Maarsbergen. Golf Anderstein

Volg Jobco Support tevens op Facebook  https://www.facebook.com/jobcosupport Google+    https://plus.google.com/+JobcoSupportMaarn Twitter      https://twitter.com/anjaveldhuizen

Noloc

GCoach gecertificeerd

Certificaat voor goed ondernemerschap

Nieuw item

Mijn nieuwe item
Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

U bevindt zich hier: Home > Jobco Support > Over Jobco Support
Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.