Succes momentjes

Door: Anja Veldhuizen 7-5-2019

Categorieën
:
Algemeen, Vacatures,

Dat heb je wel eens, succes momentjes en heerlijk om deze te hebben.

Ik kijk nu de laatste maanden naar deze succes momentjes, dit met betrekking tot kandidaten die zijn geplaatst in een leuke functie bij een werkgever en die het nog heerlijk naar hun zin hebben.

Ook kandidaten die hun contract hebben getekend en gaan beginnen bij een nieuwe werkgever. Namen ga ik natuurlijk niet noemen, daar dit toch behoort tot hun privacy. Zij gaan dit zelf weer aangeven binnen LinkedIn

Ook hiertoe behoort een kandidate, die ik heb gehad in een kort traject voor loopbaancoaching. Zij is ook begin deze maand gestart in haar nieuwe en tevens uitdagende baan. Natuurlijk ga ik informeren hoe het tot nu toe bevalt.
Loopbaancoaching

Daarnaast kandidaten die deze week een kennismakingsgesprek hebben bij de desbetreffende werkgevers. Het is en blijft spannend.

Afbeeldingen zeggen altijd meer dan woorden en derhalve deze mooie clematis toegevoegd, ook passend bij bij deze maand mei.

De vacatures van Jobco Support worden door Otys ook altijd doorgeplaatst naar Indeed maar dat is eenmalig. Wil ik deze vacatures boven aan geplaatst houden, dan kan ik hier een leuk bedrag voor betalen, maar dat gaan we dus niet doen. Ik hou zelf het liefst het heft in handen. Niet dat ik een veelheid aan reacties krijg van kandidaten die de Nederlandse taal niet spreken en ook niet woonachtig zijn in Nederland.

Ook worden de vacatures van Jobco Support doorgeplaatst naar IGB en vandaar uit doorgeplaatst naar andere sites.

We gaan dus gewoon heerlijk door!

Ik ga geen kandidaten stalken, zoals ik dat veelal van hen verneem. 
Bijgaand de huidige vacatures van Jobco Support. Pas jij echt binnen een van deze uitdagende rollen, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet!

Ook, de afgelopen dagen ontving ik heel veel reacties van kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe opdracht. Helaas, deze heb ik niet. Alleen de vacatures voor dienstverband bij een van de aangegeven werkgever.

Natuurlijk hoop ik dat zij zelf ook weer een uitdagende en passende opdracht vinden.

Vacatures van Jobco Support

Morgen heb ik zelf een vervelende ingreep en waar werd ik nu ondanks dit toch vrolijk van? Door dit kaartje vandaag te ontvangen.