De huidige arbeidsmarkt en ict-vacatures bij Jobco Support

De huidige arbeidsmarkt is natuurlijk niet positief, voor personen die in deze periode hun baan hebben verloren en ook voor kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Het is nogal wat in deze periode. Kandidaten die in deze Corona periode zijn gestart in hun nieuwe loopbaan en wie in deze periode ook hun baan in de proeftijd zijn verloren. Niet prettig, daar zij hun vorige baan hiervoor hebben opgezegd. Dit had natuurlijk niemand verwacht, maar het is wel een feit. Ook heel veel vacatures zijn in deze periode door werkgevers even on-hold geplaatst. Heel begrijpelijk natuurlijk. Ik heb met iedereen te doen, die dit is overkomen, maar hier kan ik helaas niets aan veranderen. Soms zit het mee en soms zit het tegen.

Zoals ook met onze merel, we noemen haar Carolien. Twee jaar geleden heeft zij een nestje gemaakt in ons buiten praathuis, waar wij altijd heerlijk genieten. Tot onze grote vreugde werden er twee mereltjes geboren, Carolientje en Kareltje. Dit jaar heeft Carolien ook weer een nestje gemaakt, vlak hiernaast.  Mooie locatie had zij uitgekozen. Maar helaas, na 9 dagen broeden, verliet zij dit nest en ik ben er nog triest over. Wat was nu de reden hiervan? Dat zullen we nooit weten. Wel het gegeven dat ze nu weer een ander nestje in onze tuin op een andere plaats aan het bouwen zijn. Is en blijft spannend!

In ieder geval, ook in deze periode gaan de vacatures toch, ondanks de Coronacrisis weer door, waar ik ontzettend blij mee ben. Soms zit het mee!

Onderstaand de desbetreffende vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband bij de desbetreffende opdrachtgever.

De afgelopen weken heb ik nogal wat reacties ontvangen van kandidaten uit onder andere Nigeria, India en Roemenië, maar helaas, voor alle vacatures is het voor de desbetreffende MKB werkgever belangrijk dat ze Nederlands spreken en ook woonachtig zijn in de desbetreffende omgeving. Hier kan ik dus helaas niets voor betekenen. Ook ben ik in deze periode benaderd door personen die goede kandidaten hadden voor deze ict vacatures vanuit Zuid-Afrika. Dit gaan we dus niet doen!
Maar misschien staat hier wel een passende vacature voor je bij. Deze zijn allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. 

Pas jij echt binnen een van deze ict vacatures, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet. Inmiddels staan er ook andere vacatures bij binnen onder andere de accountancy en hier voor: pas jij echt binnen een van deze vacatures, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet!!! De gevraagde vereisten en ervaring staan altijd aangegeven bij iedere vacature. Is dit niet het geval, beter om niet te solliciteren, voor jou een teleurstelling en voor mij eveneens.

For all vacancies I am having candidates must be fluent in the Dutch language and also living already in that concerned regio in the Netherlands.

Vacatures Jobco Support

Ik ben altijd graag open naar kandidaten en na het 2e contact vernemen zij ook van mij wie de werkgever is, alles open en transparant. Ook zij moeten hier willen werken en hun volgende uitdaging zien.

Mogelijk tot contact en blijf gezond!!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.