Onze diensten Werving & selectie

Het werven en selecteren van de juiste mensen voor de diverse functies kost organisaties veel kracht en tijd. Jobco Support is ervaren in dit specialistische werk.

Werving & selectie

Ik vind het heerlijk om met vacatures aan de slag te gaan om de juiste persoon voor de desbetreffende vacature voor uw organisatie te vinden. Met name ICT gerelateerde vacatures, maar andere vacatures hebben tevens mijn volle aandacht.  Organisaties en kandidaten hebben maar met een persoon te maken, of met iemand waar ik zeer nauw mee samenwerk. De juiste persoon op de juiste plaats, met perspectief en balans is en blijft belangrijk.

Van te voren worden duidelijke afspraken gemaakt. Bij voorkeur ben ik First Supplier. De andere mogelijkheid is op basis van 'no cure no pay'. Jobco Support streeft naar tevreden klanten. Ik werk op basis van volledig vertrouwen en transparantie.

De werkwijze

  • Inventarisatie van de desbetreffende vacature, om een goed beeld te krijgen,
  • Het opstellen van de vacature tekst,
  • Het promoten van de vacature via diverse Social Media en Vacaturebanken,
  • Selectie van kandidaten,
  • Presentatie van kandidaten,
  • De eindfase, evaluatie en contact houden.

Vacature aanmelden

Wilt u een vacature aanmelden? Zie hiervoor het bijgaande formulier en Jobco Support neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de desbetreffende vacature met u te bespreken. Aansluitend start Jobco Support met het publiceren van de vacature in diverse media en worden kandidaten benaderd, geselecteerd en aan u voorgesteld.

Vacature aanmelden

Meer informatie?

Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.