Wij zijn er voor u Onze diensten

Wij zijn er voor u. Zowel klanten als opdrachtgevers. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Werving & selectie

Het werven en selecteren van de juiste mensen voor de diverse functies kost organisaties veel kracht en tijd. Jobco Support is ervaren in dit specialistische werk. Ik vind het heerlijk om met vacatures en met name ICT vacatures aan de slag te gaan om de juiste persoon voor de desbetreffende vacature voor uw organisatie te vinden.

Lees meer

Opdrachtgevers & kandidaten

De OPQ32r is wereldwijd de meest gebruikte persoonlijkheidsvragenlijst, zeer valide, betrouwbaar en een efficiënt instrument. In een kort tijdbestek wordt inzicht gekregen in de voorkeuren van personen binnen de werksituaties voor MBO+ en HBO/WO. Deze kan zowel ingezet worden door werkgevers bij de werving & selectie van kandidaten voor een nieuwe functie als bij kandidaten in de loopbaanbegeleiding. 

Neem contact op!

Loopbaanbegeleiding & coaching

Het gevoel overal ingerold te zijn, te weinig zelf gekozen, het anders willen. Weten en doen wat je wilt, richting vinden in je carrière?. Leren uit het persoonlijke verleden, je talenten leren kennen en inzetten?. Wie ben je, wat wil je en wat kun je?. Wat is het loopbaanpad dat je het meeste inspireert? Wij helpen je op weg!

Lees meer

OPQ32 Persoonlijkheids vragenlijst

De OPQ32 Occupational Personality Questionnaire (OPQ32r) is wereldwijd de meest gebruikte persoonlijkheidsvragenlijst, zeer valide, betrouwbaar en een efficiënt instrument. In een kort tijdbestek wordt inzicht gekregen in de voorkeuren van personen binnen de werksituaties voor MBO+ en HBO/WO.

Lees meer

Meer informatie?

Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.