Welkom bij Jobco Over Jobco Support

Ik ben Anja Veldhuizen- van Everdink, eigenaar van Jobco Support, voorheen Veldhuizen Coaching. Ook actief op LinkedIn - Anja Veldhuizen

Mijn werkervaring

Mijn carrière is begonnen als HR verantwoordelijke bij een aantal mooie organisaties. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in allerlei HR gerelateerde onderwerpen.

In 2006 heb ik het roer omgedraaid en heb ik meerdere opleidingen gevolgd tot Loopbaan-begeleider en Loopbaancoach, dus weer een volle zak vol certificeringen.
Met deze opleidingen en certificeringen op zak ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan in rollen als re-integratieconsultant bij UWV, Trainer voor de School voor Zelfvertrouwen en heb ik meerdere outplacement trajecten begeleid voor organisaties.
Mijn passie was om kandidaten, die een specifieke hulpvraag hadden met betrekking tot hun persoonlijke loopbaan te helpen. Ik was een Register Loopbaanprofessional gecertificeerd bij Noloc tot 1-1-2024. Een grote hoeveelheid aan methodieken konden worden ingezet, afhankelijk van je hulpvraag, deze zijn te veel om op te noemen, opgedaan vanaf 2006. Tevens ben ik gecertificeerd om diverse assessments in te zetten, zoals de OPQ Assessments van SHL. Hier ben ik ook mee gestopt.
Per 2024 focus ik me op Werving & Selectie van kandidaten voor de vacatures bij de desbetreffende werkgevers.

Werving & Selectie

Vanaf 2012 ben ik zeer actief met Werving & Selectie van kandidaten voor de vele vacatures waarin ik bemiddel bij de diverse werkgevers. De vacatures zijn veelal ICT gerelateerd, echter regelmatig zoek ik ook geschikte kandidaten voor vacante posities buiten de ICT sector om. Deze worden geplaatst binnen diverse social media, zoals ook onder andere binnen Indeed en LinkedIn.

Benieuwd welke vacatures dit zijn? Kijk maar even op de website. Dit zijn allen vacatures voor dienstverband. In een aantal vacatures werk ik samen met een aantal partners, die de directe contacten hebben bij de desbetreffende werkgever. Samen staan we sterk, met vooral persoonlijk contact!

Ik houd me aan de regels van de Recruitercode bij Werving & Selectie.
Meer informatie hierover:
Recruitercode

Bekijk vacatures Vacature aanmelden?

Een van mijn hobby's - Golf

Een van mijn hobby's

Samen vliegen in Oldtimers

Het vlieg-gebeuren - ontzettend leuk en heel veel leuke vliegfanaten leren kennen. Dit hebben we samen 10 jaar gedaan.

Jaarlijkse vakanties

Vakantie naar de tropen, ons lievelingsland is nog altijd Sri Lanka. Thailand, Indonesië (met name Bali), Caribische eilanden: Dominica, Martinique, Guadaloupe, Zweden(in de zomer),  India (nooit meer) en nog vele andere landen.

Tuinbeheer

Leuke hobby is tuinbeheer

Meer informatie?

Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.