Welkom bij Jobco Over Jobco Support

Ik ben Anja Veldhuizen- van Everdink, eigenaar van Jobco Support, voorheen Veldhuizen Coaching. Ook actief op LinkedIn - Anja Veldhuizen

Mijn werkervaring

Mijn carrière is begonnen als HR verantwoordelijke bij een aantal mooie organisaties. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan in allerlei HR gerelateerde onderwerpen.

In 2006 heb ik het roer omgedraaid en heb ik meerdere opleidingen gevolgd tot Loopbaan-begeleider en Loopbaancoach. Tevens ben ik bij Noloc gecertificeerd als Register loopbaanprofessional.
Met deze opleidingen en certificeringen op zak ben ik als zelfstandige aan de slag gegaan in rollen als re-integratieconsultant bij UWV, Trainer voor de School voor Zelfvertrouwen en heb ik meerdere outplacement trajecten begeleid voor organisaties.

Passie

Mijn passie is om kandidaten, die een specifieke hulpvraag hebben met betrekking tot hun persoonlijke loopbaan te helpen. Ik maak daarbij graag gebruik van de Loopbaanverkenner van Matchcare, die een toegevoegde waarde heeft voor de desbetreffende kandidaat en tevens voor de organisatie, waar deze medewerker werkzaam is of komt te werken. Ik ben gecertificeerd om de Loopbaanverkenner van Matchcare in te zetten. Ook andere methodieken kunnen ingezet worden.

Werving & Selectie

Vanaf 2012 ben ik zeer actief met Werving & Selectie van kandidaten voor de vele vacatures waarin ik bemiddel bij de diverse werkgevers. De vacatures zijn veelal ICT gerelateerd, echter regelmatig zoek ik ook geschikte kandidaten voor vacante posities buiten de ICT sector om. Deze worden geplaatst binnen diverse social media, zoals ook binnen LinkedIn.

Benieuwd welke vacatures dit zijn? Kijk maar even op de website. Dit zijn allen vacatures voor dienstverband. In een aantal vacatures werk ik samen met een aantal partners, die de directe contacten hebben bij de desbetreffende werkgever. Samen staan we sterk, met vooral persoonlijk contact!

Ik maak tevens gebruik en houd me aan de regels van de Recruitercode

Bekijk vacatures Vacature aanmelden?

Jarig binnen LinkedIn?

Dan ontvangen mijn contactpersonen altijd even een persoonlijk bericht, in 2021 met de foto van de Lotus, gemaakt in Sri Lanka! Ons favoriete vakantieland!

Meer informatie?

Anja Veldhuizen

Wilt u meer informatie omtrent een vacature, onze diensten of het plaatsen van een vacature? Neem dan gerust contact op!

Neem contact op!

Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.