December, Actueel, Blogs, Vacatures

Blog December, Actueel, Blogs, Werving & Selectie

ACTUEEL

Sinterklaas, wie kent hem niet? Ik hoop dat jullie een fijne Sinterklaas vandaag gaan hebben. Kom veilig thuis! De SintSpits

Dan komen de Kerstdagen en Oud en Nieuw en dan is het weer 2024. Wat vliegt de tijd en wat komt alles snel en gaat ook weer snel voorbij.

De oorlogen Oekraïne - Rusland en Hamas - Israel. Hoe zal dit zich verder gaan ontwikkelen.Schuilplaats Hamas Leiders?

De Rijksoverheid - Actueel bij de Rijksoverheid

De verkiezingen en het nieuwe kabinet - Brievencompetitie

De weersverwachting, voor degenen die van de wintersport houden: Sneeuwpret in de Ardennen

De asielzoekerscentra's raken overvol. AZC

Heel veel indrukken die we dagelijks opdoen. Dagelijks lees ik even de De telegraaf en schakel dan over naar Nu.nl en NOS.nl Dan ben ik weer helemaal bij en hierna weer gewoon aan het werk. Mogelijk dat jij zelf nog wat andere kranten leest, die gericht zijn op jouw persoonlijke interesse.
Welke kranten zijn dit, die jouw belangstelling hebben?

Wil je op de hoogte blijven met betrekking tot de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, goed om je dan te abonneren op Werf en Nieuwsbrief Verschijnt op dinsdag en donderdag.

OVERIGE BLOGS?

De vorige blogs? Zie onderstaand.

BLOGS JOBCO SUPPORT

VACATURES

Ben jij op zoek naar een andere baan dan je nu hebt? Gewoon even kijken zou ik zeggen. Ik ben geen recruiter in dienstverband die de targets moet behalen. Voor mij is het gewoon belangrijk, de juiste persoon op de juiste plaats. Werkgever blij, kandidaat blij. Staat hier nu jouw volgende passende uitdaging bij, dan zie ik je reactie graag tegemoet. Een duidelijk tweerichtingsverkeer is en blijft belangrijk bij mij, anders ben je mij kwijt. Openheid, duidelijkheid en eerlijkheid.

VACATURES JOBCO SUPPORT

Ook binnen Linkedin zie ik een veelheid aan kandidaten, veelal ZZP 'ers of interim kandidaten die op zoek zijn naar hun volgende opdracht. Begrijp ik best. Hier kan ik weinig in betekenen, daar ik alleen vacatures heb voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers. Iedereen veel succes voor je volgende opdracht.

En zoek jij een andere baan? Ben jij dan wel realistisch in je salaris indicatie?
De arbeidsmarkt is krap, maar denk ook aan de salaris schalen die gelden bij de desbetreffende werkgevers. Ga niet alleen uit wat voor jou belangrijk is, als je opzoek bent naar een andere baan. Dit moet echt passen binnen het salarishuis bij werkgever. Ook bij de vacatures die op de site, staat altijd de salaris indicatie aangegeven.

Daarnaast check ik wekelijks alle vacatures. Zijn ze niet meer relevant of ingevuld. Dan verwijder ik deze. Dus staat er een interessante vacature bij, wacht dan niet te lang, want ook in deze periode kan deze soms snel ingevuld zijn.

Misschien dat mijn TomTom je een weg kan wijzen? Geen idee, maar deze is wel afgestemd op Europa en natuurlijk Nederland. Dan kun je de afstand checken, of dat wel of niet passend voor je is.

Gisteren ontving ik nog een vraag van een potentieel geïnteresseerde, of je hiermee ook naar Turkije kon. Niet dus!
Vandaag wordt deze opgehaald, ook weer iemand blij gemaakt.

Voor iedereen een fijne december maand!

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.