Het maken van keuzes

Jij hebt momenteel een uitdagende baan binnen een leuke organisatie en je werkt in een leuk team. Alles klopt, uitdagende baan, leuke organisatie, leuk team, leuk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en je hebt een contract ook nog eens voor onbepaalde tijd.

Dit is natuurlijk geweldig en als alles goed voelt, dan blijf je daar natuurlijk. Inmiddels heb je mogelijk een huis gekocht, bent gehuwd of dat staat in de planning. Het kan ook zijn dat je inmiddels een jong gezinnetje hebt Allemaal redenen om te blijven bij deze werkgever, wat voor jouw zekerheid geeft.

Toch rondkijken?

Het kan natuurlijk ook zijn dat de baan niet meer zo uitdagend voor je is, dat je iets meer wilt in een baan met meer mogelijkheden, welke er bij de werkgever niet zijn. Wat doe je dan, blijf je gewoon zitten op je huidige plaats of ga je dan toch eens rondkijken naar een baan welke jou nog meer uitdaging geeft en meer perspectief geeft?

Het maken van keuzes is niet altijd gemakkelijk, maar als je niets onderneemt veranderd er niets en misschien vindt jij dat ook wel lekker gemakkelijk.

Maar, toch kriebelt het bij je. Je wilt meer uitdaging in je werkzaamheden en door allerlei opleidingen en cursussen bij jij inmiddels gegroeid en je wilt meer perspectief. Je bent eigenlijk zo ver nu dat je een verdere stap wilt maken en actie gaat ondernemen. Je ziet ergens een leuke vacature staan, welke een uitdaging voor je is.

Wat is belangrijk?

Maar dan: je hebt nu een contract voor onbepaalde tijd. Bij een nieuwe baan, als je hier voor kiest, zal dat veelal niet het geval zijn, dat je bij aanvang gelijk een contract voor onbepaalde tijd krijgt. Veelal krijg je allereerst een jaarcontract. Dit is eigenlijk begrijpelijk, het is een periode voor jezelf om te kijken op dit de passende uitdaging voor je is en tevens voor de desbetreffende werkgever. Niets is immers vanzelfsprekend. Het leven bestaat uit het maken van keuzes.

Dan wat natuurlijk ook een belangrijke rol speelt is waar je zelf woonachtig bent. Je wilt graag in deze regio blijven wonen. In ieder geval, Jobco Support heeft IT-vacatures en enkele andere vacatures in de regio Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland en Noord-Brabant. 

Natuurlijk, voor al deze vacatures is een marktconform salaris van toepassing, met uitstekende secundaire voorwaarden en het zijn ook nog eens leuke organisaties!

De keuze is aan jou!

Nogmaals, de keuze is aan jou! Pas jij echt binnen een van deze uitdagende vacatures, dan zie ik je uitgebreide sollicitatie met motivatie graag tegemoet. Is dit niet het geval, dan beter om niet te reageren, daar dit wederzìjds dan geen win-win situatie is. Heb jij een profiel op LinkedIn, dan is het nog gemakkelijker voor je gemaakt. 

Je kunt direct reageren op de desbetreffende vacature met je LinkedIn profiel en toevoeging van je cv. Hierna kun jij je motivatie toevoegen en de overige velden invullen. Gemakkelijker kunnen we het je niet maken. Na ontvangst van je gegevens, kom ik er bij je op terug! Voor alle vacatures is goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands belangrijk!!

Bekijk onze vacatures
Algemeen
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.