Meer vacatures dan kandidaten?

Jobco Support en vacatures

Voor onder andere een werkgever in Amersfoort ben ik op zoek naar een Business Analist, een resultaatgerichte persoon met lef die anderen energie geeft. Dit wegens uitbreiding van de werkzaamheden en dat is natuurlijk heel positief. Er zijn ook werkgevers waar het iets minder goed gaat binnen andere branches.

Business Analist

Maar ik heb nog meer vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. Kijk gewoon even op https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht 

Mogelijk dat hier jouw uitdaging bij staat! Dit zijn allen vacatures bij ook leuke MKB werkgevers. Af en toe benader ik een kandidaat binnen LinkedIn en soms blijkt dit geen match te zijn of de desbetreffende persoon reageert niet of vaag. Ook soms duidelijk en dat waardeer ik ontzettend! Openheid, eerlijkheid en duidelijkheid waardeer ik ontzettend en mogelijk ook jij! Dus niet passend, geef het gewoon aan en dat respecteer ik.

Voor sommige kandidaten is remote werken passend, voor anderen niet, die missen dan mogelijk het sociale contact met hun collega's, wat op een andere manier ingevuld wordt. Dus sociale contacten zijn er beslist!

Ook mijn robot NIXZ gaat regelmatig op zoek naar kandidaten binnen LinkedIn, die mogelijk passen binnen de desbetreffende functie. Dus als ik kijk naar je profiel, dan weet je de reden! Excuses hiervoor mocht ik je hiermee lastig vallen.

Ook worden de vacatures doorgeplaatst via Vonq, voorheen IGB en binnen Indeed. Natuurlijk niet te vergeten LinkedIn Meer dan voldoende denk ik! Als kandidaten nog heerlijk op hun plaats zitten, dan kijken ze hier zo wie zo niet naar! Dat kan ik me helemaal voorstellen. Ook zitten ze dan niet te wachten op recruiters, die hen benaderen!

Soms voel ik me als een detective, die op zoek gaat naar kandidaten, maar het moet wederzijds een match zijn, zowel voor jou, werkgever als voor mij. Perspectief en balans in een baan is en blijft belangrijk, voor iedereen. Dit zowel werk gerelateerd als privé.

Momenteel zijn er volgens de media meer vacatures dan kandidaten, dat geloof ik beslist. Maar, hier kan maar net een vacature bijstaan die voor jou een passende uitdaging is. 
Mocht dit het geval zijn, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet. Ook goed om je salaris indicatie aan te geven, daar dit ook aangegeven staat bij de vacatures. Duidelijkheid wederzijds lijkt mij belangrijk en mogelijk ook voor jou!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.