De huidige arbeidsmarkt, vakantieperiode en vacatures van Jobco Support

De huidige arbeidsmarkt, vakantieperiode  en vacatures van Jobco Support

Momenteel is het volop vakantieperiode en in dit geval is het eigenlijk normaliter een heel rustige periode met betrekking tot de vacatures. Maar dit is momenteel beslist niet het geval. De vacatures blijven binnenstromen, allen voor dienstverband. Maar ook het gegeven dat heel veel werknemers hun baan hebben verloren of gaan verliezen. Dit is ontzettend vervelend voor alle betrokkenen, voor de werknemers maar ook werkgevers die gedwongen zijn om te stoppen met hun bedrijf.

Momenteel maak ik flinke overuren om alle reacties op de vacatures van Jobco Support te stroomlijnen en te beantwoorden. En ook natuurlijk de vele reacties van kandidaten die ik ontvang op de vele ict-vacatures. Goede kandidaten maar ze spreken geen Nederlands. Kunnen in dit geval ook niet de hele vacature goed lezen en kijken dan alleen op functienaam. Dit betreft kandidaten uit veelal India, Venezuela, Pakistan, De Verenigde Emiraten, Estland, Roemenië en noem maar op. Enkelen zijn woonachtig in Nederland maar de meesten veelal niet. Maar ze beheersen de Nederlandse taal niet voldoende voor de vacatures die ik heb bij MKB bedrijven. Wat ik ze dan adviseer is om contact op te nemen met een Internationale organisatie in Nederland, waar de Engelse taal voldoende is. Je kunt het er maar druk mee hebben en helaas, voor hen kan ik niets betekenen.

Dan de vele Nederlandse kandidaten die hun baan hebben of gaan verliezen door Faillissement of Reorganisatie. Ook ontzettend vervelend. Ook het gegeven dat velen reageren, zonder goed naar de desbetreffende vacature te kijken, zoals vereisen en binnen wat voor organisatie. Het is ontzettend druk in deze vakantieperiode. Helaas kan ik niet iedereen behulpzaam zijn, wat ik heel graag wil, maar dat stukje moet ik ook loslaten. Dus voordat je reageert, kijk goed naar de vacature en de gevraagde vereisten!

Waar sta jij nu en waar wil je heen?

Gaat het bij jou nog goed en heb je het naar je zin bij je huidige werkgever, goed om dan daar te blijven, vooral in deze periode van toch onzekerheid.

Heb je het niet meer zo naar je zin en wil je de stap wagen, dat kan ook het geval zijn.

Bijgaand het overzicht van de huidige vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever.  Interim kandidaten willen vaak ook contacten met me, maar ja, het zijn wel allen vacatures voor dienstverband. 

Vacatures Jobco Support

Kindly be informed that for all vacancies candidates must be fluent in the Dutch language. Misschien dat dit helpt, maar ik vermoed van niet.

Ben jij op zoek naar een vacature binnen de #accountancy, #ict, #telecom # technisch, kijk dan even naar deze vacatures en wie weet.
Pas jij binnen een van deze vacatures, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet en mogelijk tot contact!

Ondanks dit voor iedereen een mooie zomer en een passende baan, als je hier naar op zoek bent.

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.