cv, kandidaat, vacature, kernkwaliteiten

Is jouw cv bepalend voor een functie waar jij als kandidaat op reageert?.

Veelal reageer je als je toe bent aan een andere baan, veelal op de desbetreffende functienaam van de vacature die je ziet. Tevens wordt bij deze vacature aangegeven welke opleiding, kennis en expertise is vereist.

Voldoe je hier aan, dan is dat natuurlijk geweldig!

Maar, je weet ook dat er veelal andere kandidaten op de desbetreffende vacature hebben gereageerd. Die ook passen binnen de vereiste opleiding, kennis en ervaring. De desbetreffende werkgever of recruiter of contactpersoon gaat dan veelal ook kijken naar je LinkedIn profiel. De contactpersoon voor de desbetreffende vacature staat er veelal bij. Misschien goed, voordat je reageert om te contacten met de desbetreffende persoon via LinkedIn. Dit schept dan wederzijds al wat meer duidelijkheid. Natuurlijk kun je ook direct op de desbetreffende vacature solliciteren. Let er wel op dat je dan je uitgebreide cv en motivatie voor de desbetreffende vacature toevoegt.

Aan de hand hiervan volgt veelal de selectie.

  • Kandidaten worden direct afgewezen en krijgen als het keurig is een bericht met de reden waarom ze niet in aanmerking komen voor deze functie,
  • Andere kandidaten komen in de selectie procedure terecht,
  • Een telefonisch of online gesprek wordt ingepland, voor een eerste indruk,
  • Is die indruk goed, dan is er een vervolg gesprek, waar dieper op een aantal aspecten wordt ingegaan. Dan wordt tevens gekeken of je past binnen het desbetreffende team en deze organisatie. Dan wordt het natuurlijk veel persoonlijker.

Deze selectie is zoals je ziet niet alleen gebaseerd op je cv, kennis en ervaring, maar ook op je mogelijke kernkwaliteiten binnen een team, wat voor de desbetreffende werkgever zeer belangrijk is. Krijg jij een definitieve afwijzing, dan pas je mogelijk beter bij een andere werkgever.

Vacatures, die momenteel open staan.

Pas jij binnen een van deze vacatures, voor dienstverband, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet!!

Vacatures Jobco Support

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.