Vacatures, Vakantie, Vissen

Vacatures, vakantie en vissen in dezelfde vijver

Vakantie

Zondag 20 juni en morgen is het weer de langste dag van het jaar, dus nog even extra heerlijk genieten van deze lange dagen. Ook het gegeven dat er na de lange Corona periode dat er meer vrijheden worden toegestaan. Ik vermoed dat hier gemengde gevoelens over zijn. Deze heb ik persoonlijk ook, volgens mij gaat het nu te snel, maar we gaan het gewoon zien en mee maken.

Volgens mij zijn heel veel Nederlanders nu na deze periode toe aan een vakantie in mogelijk wel het buitenland. Volgen jullie ook de reisadviezen van de desbetreffende landen of toch op de bonnefooi?

In ieder geval, een neef van ons heeft al jaren een eigen huis in Zweden. Heeft zich niet laten vaccineren en ja, bij heen en terug moet hij als Zweed toch een PCR test ondergaan. Dan kom je toch uit op een bedrag van zo'n € 200,-. Dus waarom niet even vaccineren (heeft zijn vrouw wel gedaan). Maar, dat is en blijft voor iedereen persoonlijk. Wij zijn beiden gevaccineerd (ik afgelopen vrijdag de 18e, mijn 2e Pfizer). Voelt goed. We overwegen in augustus nog een 10-tal dagen naar Zweden te gaan, maar op dit moment is dit nog niet interessant voor ons.

Reisadvies Zweden

Mocht dat niet kunnen, dan genieten wij gewoon in onze directe omgeving van de zomermaanden. Genoeg te doen en te ondernemen in de vrije tijd, zoals heerlijk even een paar uurtjes naar de golfbaan. Ontspannen en inspannen, je speelt immers steeds tegen jezelf. En dit valt beslist niet altijd mee. Dus begin juli even een lesje ingepland met Ivo Hagens die mij dit weer gaat bijbrengen. Af en toe is dat beslist nodig!

De 3e wk van juli gaan we nog even heerlijk golfen in de regio Gent, met schoonzus en zwager, dus even de puntjes op de i zetten.

Vacatures en Vissen in de vijver.

Zo, dat zijn wel 3 V's. 
Momenteel kom ik om de de vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. Ook nog eens heel leuke werkgevers en dit alles wegens uitbreiding van hun werkzaamheden. Dat is natuurlijk heel goed nieuws.  Deze vacatures zijn allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever/opdrachtgever.

Maar..... het zijn veelal vacatures binnen de ICT/IT en natuurlijk zijn heel veel werkgevers en recruiters op zoek naar dergelijke kandidaten. Er zijn dus heel veel werkgevers en recruiters, die vissen in dezelfde vijver. Ook kandidaten die aangeven beschikbaar te zijn voor een nieuwe baan, ontvangen veelal heel veel berichten. Ik kan me voorstellen dat dit voor kandidaten niet prettig is. Derhalve dat ik af en toe contact opneem met een kandidaat waar ik contact mee heb. Geeft deze aan geen interesse te hebben, dan respecteer ik dat volledig en ga beslist niet spammen. De keuze is aan de desbetreffende kandidaat. Ook natuurlijk aan mij, of ik een kandidaat wel voor ga stellen aan een werkgever. Ik ontvang heel veel reacties op de vacatures welke ik heb. Goede kandidaten, maar.... voor de MKB bedrijven waar ik mee samenwerk is het belangrijk dat kandidaten vloeiend zijn in de Nederlandse taal, ook daar deze veelal contact hebben met Nederlandse klanten. Deze ga ik dus niet voorstellen.

Staat hier nu een echt interessante en passende vacature voor je bij, dan zie ik je sollicitatie met cv en motivatie graag tegemoet. Werkgevers vinden die motivatie ook zeer belangrijk, dus vergeet deze niet toe te voegen. Deze vacatures plaats ik tevens door naar Indeed en tevens binnen Anja Veldhuizen. Je kunt me ook volgen op Jobco Support binnen LinkedIn Jobco Support Hoeft niet, mag wel. De keuze is aan jou! Ik ga ook altijd uit van een tweerichtingsverkeer. Ontvang ik verder geen bericht meer van je om een eventuele afspraak in te plannen, dan gaat het over. Ik hou van openheid en duidelijkheid en mogelijk jij ook.

In ieder geval, bijgaand de vacatures van Jobco Support:

VACATURES JOBCO SUPPORT

Alvast fijne vakantiedagen toegewenst en mogelijk tot een verder contact!!!
Anja Veldhuizen
https://www.jobcosupport.nl

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.