Arbeidsmarkt -

PLUSSEN EN MINNEN

Momenteel is het een mooie plus, als een kandidaat weer is geplaatst in een uitdagende functie als ICT servicedesk medewerker in jawel, Friesland. Ik wens hem heel veel succes.

Met enkele andere kandidaten zijn we bezig voor dezelfde functie, maar dan met name kennis van Microsoft 365.

Een min is het gebeuren met Indeed

Vanaf donderdag 2 mei 2024 komen vacatures die naar Indeed worden gestuurd door werving- en selectiebureaus en rekruteringsbureaus niet meer in aanmerking voor (gratis) organische zichtbaarheid. De vacatures kunnen nog wel zichtbaarheid krijgen als Gesponsorde Vacatures. We proberen voortdurend een balans te vinden tussen de wensen van werkzoekenden en werkgevers op Indeed. Vacatures van hoge kwaliteit aanbieden blijft altijd onze hoogste prioriteit. We geloven dat deze update de algehele ervaring voor werkzoekenden zal verbeteren en bedrijven zal helpen om kandidaten aan te trekken die aan hun vereisten voldoen.

Dit terwijl ik 12 jaar met hen geen problemen heb gehad. Maar is ook weer een verdienmodel van hen. Kan ik me goed voorstellen, maar daar ga ik niet in mee. Nu betaal ik jaarlijks al een mooi bedrag aan hen en kan nu zelf weer aan de slag om kandidaten te gaan selecteren op die vacatures. Via Indeed kunnen kandidaten niet meer reageren op mijn vacatures, omdat ze door Indeed niet meer getoond worden. En veelal zijn die kandidaten dan al benaderd door anderen, dus ze hebben het voor het kiezen.

Ik ga gewoon voor een kandidaat, die daadwerkelijk geïnteresseerd is in een van mijn vacatures en die ook gewoon past. Hoe moeilijk kan het zijn?

Mijn huidige vacatures?

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht

Gewoon even kijken zou ik zeggen.

Staat hier nu jouw volgende functie bij, dan zie ik je serieuze reactie graag tegemoet, met cv en korte motivatie.

Daarnaast

Ik hou er niet van om kandidaten te spammen, zoals ik vernam van een aantal personen die regelmatig lastig gevallen worden door recruiters, die hun banen aanbieden die niet bij hun passen, of die gewoon nog lekker aan het werk zijn bij hun huidige werkgever.

Dan denk ik maar, schoenmaker, blijf bij je leest. Ook zoals onze kast die een nieuw kleurtje nodig had, mij man is hier beter in dan ik. Is even wennen, maar zo is deze geworden!

 

4 mei - vandaag

Het was indrukwekkend vandaag, de dodenherdenking op de Leusderhei, waarna ik heb kennis gemaakt met een aantal collega's van mijn man op Kamp Amersfoort zelf, die ik nog niet kende.
En wat een drukte op Kamp Amersfoort, van bezoekers en al die vrijwilligers die hier werken. Leuk om met een aantal ook even een gesprekje te hebben over hun werkzaamheden hier en hoe enthousiast zij zijn.

Zelf was ik nog niet in het nieuwe museum geweest, dit ook bezocht en wat een drukte. Beslist de moeite waard om deze te bezoeken. Al met al een heel indrukwekkende dag.

https://lnkd.in/e5XXgv6C

Vervolg mei?

Ik ga weer heerlijk door met mijn werkzaamheden en mogelijk dat ik weer wat kandidaten en werkgevers blij kan maken, zoals een kandidaat dit onlangs is gestart in zijn baan in Friesland als ICT Servicedesk Medewerker en een kandidate die onlangs is gestart als Customer support specialist in Veenendaal. Goed om te vernemen dat ze het beiden nog uitstekend naar hun zin hebben. 

Geniet van dit prachtige voorjaar en mogelijk tot contact voor een van deze vele vacatures!

Fijn weekend en groet
Anja Veldhuizen

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.