Zomervakantie en vacatures

bteaser]Zomervakantie en Vacatures

Zomervakantie

De zomervakanties gaan er ook weer aankomen en dat is snel. Volgens mij is iedereen er aan toe, na deze corona periode die nog steeds niet volledig voorbij is en mogelijk zal blijven. Maar we hebben weer wat meer ruimte. Ook ik krijg mijn 2e vaccinatie van Pfizer op 18 juni a.s. en ben daar blij mee. Mijn gele boekje neem ik dan ook mee en leuk om daar een stempel in te krijgen, dat ik ben gevaccineerd.  Verder vervolg hierover volgt dan weer vanuit de Overheid.

Regio Noord: vakantieperiode van 10-7 / 22-8
Regio Midden: vakantieperiode van 17-7 / 29-8 en
Regio Zuid: vakantieperiode van 24-7 / 5-9.

In deze periode liggen de vacatures ook veelal weer stil in de desbetreffende periode, daar kandidaten gewoon heerlijk aan het genieten zijn van hun vakantie, Dit wordt weer aanpassen.Ook de desbetreffende contactpersonen voor deze vacatures zijn dan mogelijk met vakantie.
Dus nog even en de vakanties gaan weer beginnen, in Nederland zelf of eventueel naar het buitenland en dan goed kijken wat er wel of niet mogelijk is. Zelf gaan we mogelijk een 10 tal dagen naar Zweden half augustus, waar een neef woonachtig is. Wij huren dan vlak bij hen een huisje, wat we 3 jaar geleden ook hebben gedaan. Zweden, een prachtig land met meer dan voldoende ruimte en in het land zelf, naast de steden, heel rustig om te rijden en te verpozen, met een prachtige natuur. 

We hopen aan het einde van het jaar weer naar ons favoriete land te gaan, Sri Lanka. Dat wordt dan de 5e keer. Hier hebben we al heel wat vrienden en kennissen opgedaan en voelt voor ons zeer vertrouwd en een land met lieve mensen. Ook werken vanuit Sri Lanka is heel goed mogelijk. Heerlijk gewoon!

 

Vacatures

De vacatures van Jobco Support zijn allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever/opdrachtgever en deze vacatures groeien allen maar. Het is heel moeilijk om de juiste kandidaten te vinden.

Regelmatig ontvang ik berichten van Bureaus uit Nederland of uit het Buitenland, die mijn vacatures zien binnen @LinkedIn   Zij weten wel kandidaten (uit het buitenland) die wel passen binnen de desbetreffende vacatures. Maar helaas, met de desbetreffende werkgevers heb ik een W&S overeenkomst en zij willen ook gewoon Nederlandse werknemers. Dit ook daar deze werknemers contact hebben met hun klanten en dat zijn Nederlandse klanten. Daar kun je geen kandidaat op zetten, die de Nederlandse taal niet spreekt. Het is nu eenmaal zo. In principe zie ik dat ook een beetje als cv schuiven en ga hier ook beslist niet in mee. Maar proberen kunnen ze altijd en mijn antwoord is en blijft nee, dank je wel!

Inmiddels zit ik met meer dan 60 vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. In een aantal vacatures werk ik samen met een aantal Business Partners en we gaan heerlijk door. Zoals ambassadeur voor MK Digital, Business Partner van VLSG en Business Partner van ICT Statement. We kennen elkaar al even.

Maar, volgens mij heel mooie en uitdagende vacatures! Dus, mocht je echt passen binnen een van deze vacatures voor dienstverband, dan zie ik je sollicitatie met cv en motivatie graag tegemoet via de desbetreffende vacature. Ook ik werk via de regels van de GDPR/AVG en al je gegevens komen dan terecht in je persoonlijke bestand, waar jij zelf toegang toe hebt. Volgens mij kan ik het niet gemakkelijker maken, dus s.v.p niet je cv gewoon doorsturen via mijn email adres! Dan heb ik hier geen controle over en is voor jou ook niet prettig.
Ook de afgelopen maand zijn een aantal kandidaten van Jobco Support gestart in hun nieuwe baan.

Bijgaand het overzicht van deze vacatures, zowel in Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Gelderland en zelfs een in Luxemburg!

Vacatures Jobco Support

Ook wat mij nog verbaasd is dat het ontzettend moeilijk is om contact te krijgen met ict 'ers, die veelal gezien worden als 'nerds'. Maar dat is hun keuze en kan ik best begrijpen, daar zij veelal belaagd worden door en veelheid van Recruiters die hun targets hebben, terwijl ik dat niet heb. Keuze is aan hen!

Fijne zomermaanden en mogelijk tot contact!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.