Subsidie voor traject ontwikkeladvies Vacatures

NL Leert Door

Subsidie voor 'NL Leert Door' en Vacatures

Wil jij ook gratis deelnemen aan jouw ontwikkeling advies? Weer actueel vanaf 1 december 2020!

Voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Iedereen in deze leeftijdsklasse kan in aanmerking komen voor een kosteloos ontwikkeltraject bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Of je nu werknemer bent, werkloos, zzp' er of zelfstandig werknemer. Het werk en de organisaties veranderen continu. Het is belangrijk dat de up-to-date blijft, qua kennis, vaardigheden en ervaring voor jezelf en de werkgever. Zo blijf je wendbaar, productief en inzetbaar. Soms gebeurt het ook dat je functie vervalt of er is een reorganisatie, waardoor jij je baan verliest.

Hoe maak je gebruik van dit ontwikkeladvies wat ingaat per 1 december?
Meld je aan bij info@jobcosupport.nl   dat je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid. Vervolgens neem ik verder contact met je op.
Ik meld je aan voor het traject (t.w.v. € 700,-) bij het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid per 1 december. Vervolgens ontvang jij een link, die je alleen hoeft te bevestigen (verplicht door de overheid).
Ik vraag de subsidie aan en regel de administratie. Daar heb jij geen omkijken naar.
Wel ontvang ik dan graag een kopie van je geldig identiteitsbewijs, zoals paspoort en onderteken jij vervolgens het formulier 'Toestemmingsverklaring verwerking persoonsgegevens deelnemer'.(Benodigd door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, bij controle).

Wat houdt het in?
Je maakt een (online) arbeidsmarktscan van Matchcare.
Wat aan de orde komt in deze arbeidsmarktscan - Loopbaanverkenner:

  1. Wie ben ik?
  2. Wat wil ik?
  3. Wat kan ik?
  4. Jouw functie in beeld in vergelijking met je functie
  5. Jouw beroepsmogelijkheden: inzicht in jouw mogelijkheden op de arbeidsmark
  6. Jouw volgende stap: bevorderende en belemmerende factoren om de volgende stap in je loopbaan te zetten.

Het is jouw ontwikkeladvies, waar we samen aan gaan werken. Samen hebben we online gesprekken van in totaal minimaal vier uur. Deze plannen we gezamenlijk in.
Hierdoor krijg jij een beter inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt. Kun je geholpen worden bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of kun je tips en advies krijgen bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. We gaan er samen een succes van maken voor jou!

Vacatures van Jobco Support

Deze zijn er gelukkig ook nog in deze periode. Een veelheid aan ict vacatures bij diverse werkgevers, allen voor dienstverband.  Daarnaast een aantal vacatures binnen de accountancy, veelal in Gelderland.

Pas jij binnen een van deze vacatures, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet. Wel belangrijk is dat je past binnen de vereisten en opleiding, zoals aangegeven binnen de desbetreffende vacature. En mogelijk tot contact!!!

Vacatures Jobco Support

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Assessments, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.