Vakantie en Vacatures

 Momenteel zitten we heerlijk in de vakantieperiode en velen zijn of gaan nog op vakantie. Maar er zijn ook in deze periode nog een veelheid aan vacatures, binnen de ict en ook accountancy/bteaser]

Schoolvakanties per regio:

  • Regio Noord: 4 juli tot en met 18 augustus
  • Regio Zuid : 11 juli tot en met 23 augustus
  • Regio Midden: 18 juli tot en met 30 augustus.

In principe zou je nu kunnen zeggen dat het een heel rustige periode is, dit met betrekking tot de vacatures bij werkgevers, maar dit is beslist niet het geval. Ook dat vacatures, die even on hold waren geplaatst bij werkgevers, nu weer gewoon open komen te staan. Dit is natuurlijk een goed teken voor kandidaten, die onder andere hun baan hadden verloren door de situatie met betrekking tot het corona virus. Dus een rustige zomerperiode kan ik dit niet noemen, dit ook met betrekking tot de vele vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever, die ik momenteel heb.

Afgelopen week was ik zelf even drie dagen afwezig, heerlijk een golfuitje met man, schoonzus en zwager in Wittem en Henry Chappel. Was heerlijk genieten. En ja, ook wij worden een dagje ouder. Maar toch hadden in deze week een veelheid aan kandidaten gereageerd op een van deze vacatures. Deze ontvangen normaliter altijd direct een bericht van mij, wat nu even niet het geval is geweest, dus ik fiets er nu even achteraan. Volgende week pak ik alles weer op.

Ook daar ik nogal een mooie hoeveelheid aan ICT vacatures heb, word ik toch weer benaderd door bedrijven uit India, die goede kandidaten aan me willen voorstellen. Ook kandidaten uit India, Roemenië, Egypte, Nigeria, Pakistan en noem maar op, die hun cv naar me toesturen. Helaas, dit zijn allen vacatures binnen veelal MKB organisaties, waar de voertaal gewoon Nederlands is. Ook vanuit de desbetreffende functie hebben zij gewoon direct contact met Nederlandse contacten. Dit kan dus absoluut niet.Maar misschien sta jij wel open voor een nieuwe uitdaging, binnen een van de desbetreffende vacatures!

Vacatures Jobco Support

Gelukkig nemen de vacatures weer toe en nu natuurlijk op zoek naar kandidaten die mogelijk passen binnen een van de desbetreffende vacatures, allen voor dienstverband. Wat belangrijk is, is dat jij past binnen een van deze vacatures. Stuur niet alleen je cv naar me toe, maar tevens je motivatie. De salarisindicatie voor de desbetreffende vacature wordt aangegeven in de vacature. Pas jij hier niet binnen, dan goed om niet te solliciteren. Dit is namelijk de salaris indicatie ontvangen van de desbetreffende werkgever. Eerlijkheid, openheid en duidelijkheid is altijd heel belangrijk voor mij, dit om teleurstellingen te voorkomen.

Vacatures Jobco Support

Sinds kort maak ik ook gebruik van NIXZ, een robot die aan de hand van mijn vacatures zoekt naar kandidaten binnen LinkedIn die mogelijk passen binnen de desbetreffende vacature. Maar ja, deze zijn nog heerlijk in dienst bij hun huidige werkgever en het benaderen van deze kandidaten, hier heb ik nog best moeite mee, of ze open staan voor een andere baan/functie.

In ieder geval, we gaan heerlijk door, ook in deze vakantieperiode.
Volgende week komen er weer wat vacatures bij binnen de Accountancy en niet te vergeten de huidige vacatures binnen de ICT.

Voor iedereen een heel fijne vakantieperiode!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.