Darmperikelen en arbeidsmarktperikelen

[bteaser/Perikelen - Darmperikelen en Arbeidsmarkt perikelen/bteaser]

Darm-perikelen

Dat heeft iedereen wel eens, een lichamelijk ongemak. De eerste keer was op vakantie in Vietnam, december 2012/januari 2013. Drie weken lang met een dikke buik rondgelopen, bezoek aan 2 ziekenhuizen in Vietnam en na 3 weken kon ik nog heerlijk een paar dagen gewoon heerlijk genieten. De doorbraak was er, geen constipatie meer. In die tussenliggende jaren af en toe een probleempje, maar ach, dat ging weer over. 

Echter, hetzelfde was weer het geval op vrijdag 26 juni 2021. Op maandag gebeld met huisarts, een aantal dagen Macrogol, daarna klysma, maar helaas. Zwaarder geschut was nodig! Doorverwijzing naar MDL in het ziekenhuis en dan kom je in de mallemolen.

Op 26 juli had ik een dagbehandeling in het Diakonessenhuis in Zeist, een darmbehandeling onder een roesje. Het roesje was ingezet voor een half uur en hierna werd ik wakker en kon alles meekijken, op de monitor. Een mooie lasso die om de dampoliepen werd geworpen, waardoor deze werden verwijderd. Dit waren er 13. Nou ja. Een week later werd ik keurig terug gebeld, wel in Zweden, daar wij hier 10 dagen verbleven. Dit waren de kleine poliepen, maar er zaten nog grote poliepen, dus een volgende afspraak was nodig.
Dat was op 8 september in het Diakonessenhuis in Utrecht, onder sedatie. Ik kreeg een narcose van de anesthesist voor 1.20 uur, maar de operatie duurde toch weer iets langer. Hij vroeg nog of ik een langer slaapje wilde, maar niet nodig. Geen pijn, dus nog even zelf meegekeken naar het scherm. In totaal weer 16 poliepen, dus totaal 29 stuks. Was volgens hem weer wel een kilootje lichter! (lachen!).
Een week later werd ik gebeld. Er zat wel een kwaadaardige cel in en van de weggehaalde poliepen. Dit keken ze verder nog na onder de microscoop. Gelukkig, een week daarna ontving ik het telefoontje dat alles schoon was. Wel nu jaarlijks een darmonderzoek. Dat darmonderzoek vind ik niet erg, heb ik geen last van. Alleen die voorbereiding met Pleinvue. Dan krijg je echt kots neigingen, maar ja, als dat het enige is, dan gewoon weer doen. Och die darmperikelen.
Maar ook, bij twijfel, laat je doorverwijzen!! Dit was nu gelukkig op tijd!!
Nu nog een doorverwijzing naar de afdeling klinisch geneticus, maar of dit zinvol is?
 

Arbeidsmarkt-perikelen

We zitten vandaag weer op 15 oktober en nog 9 weken te gaan tot het einde van het jaar. Ik vermoed dat voor velen dit weer een intensief jaar is geweest, zowel mogelijk privé als werk gerelateerd. Sommigen werken nu indien mogelijk hybride, anderen volledig nog thuis en anderen zijn weer volledig aanwezig op hun werkplek.

Werk gerelateerd: vanuit de media verneem ik constant dat er meer vacatures zijn dan kandidaten. Aan de ene kant kan ik dat begrijpen, maar aan de andere kant is dit moeilijk te begrijpen. Ook daar er nog heel veel werkzoekenden zijn, zoals ik onder andere zie binnen  LinkedIn en ook binnen Indeed zie ik nog een veelheid aan kandidaten, die van baan willen wisselen. Ook staan de vacatures van Jobco Support binnen Indeed

Vacatures

Natuurlijk heeft ook Jobco Support een mooie hoeveelheid aan vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers. Zelf merk ik ook dat het ontzettend moeilijk is om in contact te komen met mogelijk geschikte kandidaten. Op het moment dat een kandidaat aangeeft dat deze beschikbaar is voor een nieuwe functie, dan wordt deze benaderd door een grote hoeveelheid aan recruiters. Hier pas ik voor. De vacatures worden altijd doorgeplaatst naar onder andere Indeed en via Vonc (voorheen IGB) naar een 14 tal andere sites. Ik weet uit ervaring dat een hoop kandidaten het niet prettig vinden om benaderd te worden door een recruiter voor een baan en dat respecteer ik zeker.
Tevens maak ik gebruik van NIXZ dus mocht ik per ongeluk op je profiel terecht komen, dan mijn excuses hiervoor. Ook ik heb alleen interesse in kandidaten, die open staan voor een nieuwe baan!  Zit jij nog lekker op je huidige plaats, dan gewoon blijven zitten.

Onderstaand het overzicht van de huidige vacatures van Jobco Support. Staat hier toch een uitdagende en passende rol voor je bij, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever, dan zie ik je sollicitatie met cv en motivatie graag tegemoet en ik kom er bij je op terug!!
Ik hou van openheid, duidelijkheid en eerlijkheid!
Vacatures Jobco Support

Mogelijk tot contact!
En in het weekend laat ik graag mij golfstokken uit in de wei! Voor degenen die er met de herfstvakantie even tussen uit piepen, geniet er heerlijk van!