September, nieuwe plannen, overig en vacatures

Blog September, Nieuwe plannen?, Overig en Vacatures

Blog september 

Het is weer september, de zomer is in principe voorbij, maar we krijgen zoals het er nu naar uitziet toch nog een paar prachtige weken met zonneschijn. 
Geweldig natuurlijk. Dan kan iedereen toch nog heerlijk genieten van het prachtige weer, wat we echt deze zomer in Nederland gemist hebben. Maar ja, als we kijken naar de weersomstandigheden in de omliggende landen, dan hebben we uiteindelijk niet te klagen. Dus geniet er gewoon van, hier in Nederland.

Laat ik het maar niet hebben over de politiek. Iedereen heeft hier een eigen mening over en dat mag. De verkiezingen en al dat gedoe gaat er de komende maanden weer aankomen. Prima, ik volg het wel, maar hou me hier niet expliciet mee bezig.

NIEUWE PLANNEN / ANDERE BAAN?

Jij hebt mogelijk genoten van een heerlijk vakantie en bent weer heelijk aan de slag bij je huidige werkgever. Als je het hier prima naar je zin hebt, met meer dan voldoende uitdagingen, dan gewoon blijven zitten.
Alhoewel, ik zie de afgelopen maanden weer wel heel veel berichten van personen waar ik contact mee heb, dat ze in een nieuwe baan zijn gestart. Diegenen wens ik natuurlijk heel veel succes en dat ze er datgene kunnen vinden, wat ze bij de vorige werkgever hebben gemist. Of, dat ze daar mogelijk een hoger salaris gaan verdienen.
Voor de een kan dat zeer belangrijk zijn, voor de ander minder. Die gaat veelal voor een baan met iets meer uitdaging, passend bij de opleidingen, kennis en ervaring die deze heeft opgedaan en ook voor een mogelijk iets meer passende werkgever.

Heb jij je deze nieuwe plannen ook al in je hoofd? Dan is het goed om zelf actie te ondernemen en om je heen te kijken. Ik ga niet trekken aan kandidaten, die hier niet voor open staan. Ik ga ze dan ook niet benaderen, als ze dat aangegeven hebben in hun profiel binnen LinkedIn Dat respecteer ik volledig.

Binnen Indeed worden deze vacatures die ik heb ook altijd geplaatst. Wel het gegeven dat ik toch nog veel reacties ontvang van kandidaten uit het buitenland, die de Nederlandse taal niet spreken. Staat wel aangegeven bij alle vacatures. Dus eigenlijk kost het me steeds meer moeite om deze kandidaten te berichten dat ze gezien dit gegeven, niet passen binnen de desbetreffende vacature.
Daarnaast veel kandidaten die gestart zijn als freelancer welke ik tegen kom. Allen heel veel succes. Helaas, de vacatures die ik heb zijn allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers. En opdrachten heb ik niet bij deze MKB werkgevers.

Ook sinds kort worden de vacatures geplaatst binnen Jobsonline een betaald Jobboard. Ik ga het gewoon zien en afwachten, wat hier uit gaat komen. Ik geef hen gewoon die kans.

Daarnaast worden mijn vacatures nog doorgeplaatst via een aantal andere mogelijkheden, zoals Google for jobs, facebook, twitter.

Maar weet wel, ik ben geen recruiter die targets moet halen. Voor mij is het het belangrijkste om de juiste kandidaat te plaatsen bij de desbetreffende werkgever, zodat zij beiden en ik blij zijn. En die hooiberg, het is en blijft moeilijk, evenals die vijver, waar iedereen in vist.

OVERIG

Ik begrijp heel goed dat iedereen op LinkedIn aan het netwerken is en probeert om contacten te leggen, met personen, waar zij hun diensten aan kunnen bieden.
Echter, ik zit niet te wachten op bedrijven die iets voor mij kunnen betekenen met betrekking tot mijn website. Deze staat en tevens maak ik gebruik van Otys waar ik al vele jaren van gebruik maak en waar ik gewoon nog tevreden over ben. Dus, benaderingen hieromtrent zijn zinloos. Ik hoop dat je dit begrijpt! 
Van bedrijven uit het buitenland ontvang ik tevens vaak berichten, dat ze graag mijn website willen aanpassen, zodat deze nog hoger scoort binnen Google. Helaas!

Ook verneem ik dat bij bepaalde bedrijven het niet noodzakelijk is om een cv toe te voegen of een motivatie voor een functie die zij hebben. Begrijp ik best, dat dit voor bepaalde functies niet nodig is.
Maar mijn werkgevers binnen veelal de it en ict ontvangen deze wel graag. Dit met betrekking tot opleidingen en certificeringen die voor hen wel belangrijk zijn, om te passen binnen het desbetreffende profiel/vacature.

En die Max blijft maar doorgaan!. Wat een geweldige resultaten!

Die resultaten bereiken wij niet op de golfbaan, maar hé, wij zijn recreatief golfers, genieten gewoon van de prachtige natuur! En volgens mijn Apple watch ben ook ik weer goed bezig op dat moment. Misschien toch iets vaker die golfstokken uitlaten in de wei...

VACATURES

Ben jij benieuwd welke vacatures dit zijn, voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers? Mogelijk dat jij nog wel iemand kent die toe is aan een nieuwe baan en mogelijk dat een van deze vacatures wel interessant voor hem of haar is.

Dus gewoon even kijken op mij website onder vacatures. Dan moet je wel even LinkedIn verlaten.

Jobco Support

En mogelijk tot een verder contact!!!!!! And I'm sorry, but for all vacancies candidates must be fluent in the Dutch language.

En geniet van de komende zomerweken.

P.S.: ik zie nogal wat personen kijken op mijn profiel. Als ik iets voor je kan betekenen, geef dat gewoon even aan in een persoonlijk bericht. Waardeer ik zeer.

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.