De huidige arbeidsmarkt, vacatures en loopbaanadvies

De huidige arbeidsmarkt, vacatures van Jobco Support en Loopbaanadvies

Inmiddels is het alweer februari, de eerste maand van 2021 zit er weer op. Dit wordt een koude week van sneeuw en ijs en mogelijk dat hier ontzettend van genoten zal worden door de sneeuwliefhebbers, die ook in deze periode van Corona zeer beperkt zijn. Niet even heerlijk naar het buitenland om te gaan skiën, maar op een andere manier toch genieten van de sneeuw in eigen land.  Ik vermoed dat ook de kinderen ontzettend zullen genieten van de sneeuw, alhoewel, maandag gaan de basisscholen weer open. Als dat maar goed gaat, kinderen die naar school gebracht gaan worden door hun ouders met dit weer. Te hopen dat het goed gaat, ook op de wegen! Vernam zojuist al dat de scholen regio A'dam morgen 8 februari niet open gaan.

Ook de huidige situatie met Covid 19 is niet iets om vrolijk van te worden. Dit vooral met betrekking tot vooral de zelfstandigen die nog niet open mogen. Ook binnen een veelheid aan organisaties gaat het nog steeds niet goed. Een beroep wordt gedaan op de mogelijkheden die de overheid nog steeds geeft, maar is dit wel voldoende? Volgens mij niet voor iedereen.

Financiële regelingen 

Reorganisaties

Dan in mijn directe omgeving een aantal organisaties die zijn overgenomen door een andere organisatie en veelal een reorganisatie en kandidaten die ik zeer goed ken, waar afscheid van genomen gaat worden. Triest hoor. In ieder geval, te hopen dat ze snel weer een andere uitdagende baan gaan vinden, met perspectief. Indien een aanbeveling wordt gevraagd geeft ik deze heel graag!
Het is en blijft nog een heel vervelende periode, ook voor vele werkzoekenden die hun baan hebben verloren in deze periode.

De vacatures van Jobco Support

Gaat het bij jou nog goed en heb je het naar je zin bij je huidige werkgever, goed om dan daar te blijven, vooral in deze periode van onzekerheid. Alhoewel, zekerheid heb je nooit! Heb je het niet meer zo naar je zin en wil je de stap wagen, dat kan ook het geval zijn.

Bijgaand het overzicht van de huidige vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever.  Interim kandidaten willen vaak ook contacten met me, maar ja, het zijn wel allen vacatures voor dienstverband. 

Vacatures Jobco Support

Vaak ook ontvang ik reacties van kandidaten, die niet goed kijken naar de desbetreffende vacature. Het zijn veelal vacatures op full time basis en ook, bij een aantal vacatures is het mogelijk om 32 uur per week te kijken. Dus kijk daar even goed naar. Zo zijn er een aantal kandidaten geweest, die hun opleiding nog niet helemaal hadden voltooid en beschikbaar waren voor 24 uur per week, terwijl het echt een full time vacature is. Duidelijkheid en eerlijkheid is en blijft ontzettend belangrijk voor mij en te hopen ook voor jou.
De vacature eisen en overig staan ook duidelijk aangegeven. Meer kan ik er niet van maken. Dus, voordat je reageert, kijk hier nog even goed naar, dit om wederzijdse teleurstelling te voorkomen!

Helaas, administratieve vacatures of vacatures als office management e.d. heb ik helaas niet. Wel vacatures binnen de ict, IT, Hosting, Cloud, Datacenters en Accountancy.

Ik gun iedereen een leuke en uitdagende baan met perspectief.

Loopbaanadvies

De afgelopen maanden ook weer loopbaanadvies gegeven aan kandidaten en deze succesvol samen afgerond. Een aantal van deze kandidaten zijn ook op zoek naar een leuke baan, welke ik zelf momenteel niet heb. Ontzettend leuk om te doen. 
Te hopen dat hier in 2021 een verder vervolg aan komt, vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid.

Mogelijk tot contact!!
Vriendelijke groet
Anja Veldhuizen

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.