Laatste blog 2022, Welkom 2023, Vacatures, Tip, CV Imaginaire

Laatste blog 2022, Welkom 2023, Vacatures en overig

LAATSTE BLOG 2022

Het afgelopen jaar is nogal heel wat gebeurd! Dit m.b.t. de oorlog en noem maar op!

Dit was en is voor veel personen ook een periode om even terug te kijken op 2022. Ook binnen LinkedIn heb ik heel wat berichten voorbij zien komen van mensen die ik niet ken of wel ken. Dit vooral de laatste paar dagen voor de feestdagen, hoe zij terugkijken op 2022. Altijd leuk om dit even te lezen. Met het ene bericht heb je meer dan met het andere, dat is nu eenmaal zo. Dit is niet persoonlijk, maar waar je interesse naar uit gaat. Dat is voor iedereen verschillend en goed dat we verschillend zijn, anders zou het maar ontzettend saai worden.  Iedereen heeft zijn of haar interesses, zowel werk gerelateerd als privé. 

Ook leuk al die berichten van  Fijne feestdagen en de mooie wensen voor 2023.  Deze Kerst hebben we wel bezoek van de griep, maar dat gaat ook weer over. 
Maar al die berichten, ontzettend leuk!! Velen waren ook heel creatief met hun afbeeldingen, prachtig!. Dit is en blijft mijn afbeelding!
Perspectief is en blijft belangrijk voor iedereen lijkt mij, zowel privé als werk gerelateerd.


WELKOM 2023

Dat is en blijft koffiedik kijken. Niemand kan aangeven wat 2023 voor iedereen gaat brengen.
Dit onder andere met betrekking tot Oekraïne, alle migranten, alle arbeidsmigranten, de inflatie, de energiecrisis, de zorg, de werkzoekenden, de mensen die niet meer rond kunnen komen met hun inkomen en noem maar op. Ik hoop dat hier dit jaar meer duidelijkheid over komt voor alle betrokkenen. Dit is aan de Politiek en Gemeenten. Het speelt natuurlijk in mijn hoofd. Mogelijk ook bij jullie?

Maar, na 3 jaar gaan wij eindelijk weer een maand met vakantie.Wij kijken hier ontzettend naar uit!
Thailand, here we come! Aankomst natuurlijk in Bangkok. Ook een land waar we zo'n 15 jaar geleden voor het laatst op vakantie zijn geweest. Even kijken of er veel veranderd is en we kijken er ontzettend naar uit! Een mooie rondreis die wij samen gaan maken als gepensioneerden. Maar we zijn beiden nog volledig actief en heerlijk druk!
Mijn man als onderzoeker bij Kamp Amersfoort ( geheime missie, meer volgt in april) en is lid van de Baancommissie op Golfclub Anderstein, Hier laten we ook regelmatig samen de golfstokken uit in de wei. Een prachtbaan van 27 holes!. 
En ik ben nog actief als eigenaar van Jobco Support , zolang het leuk is en blijft. Sinds 2012 maak ik gebruik van de diensten van Otys Recruitment Software op maat en maandelijks veranderd hier ook veelal iets. Is dus bij blijven!

Maar van die vakantie gaan we beslist genieten.Wel dat mijn Macbook ook mee mag met vakantie, om de contacten te onderhouden. Dan ben ik ook weer helemaal bij als we weer in Nederland aankomen.

Voor iedereen die in 2023 met vakantie gaat, geniet er heerlijk van!

VACATURES/ARBEIDSMARKT

Jij hebt een leuke uitdagende baan op dit moment. Zijn hier doorgroeimogelijkheden en perspectief? Dan beslist blijven zitten.Maar, is dit niet het geval en kriebelt het bij je, dan goed om rond te kijken naar een nieuwe baan. Ook dat deze laatste weken van 2022 en de feestdagen je dat zetje geven.
Mogelijk dat hier een uitdagende en passende baan voor je bij staat! Dit zijn allen mooie vacatures bij MKB bedrijven.
Nieuw jaar - nieuwe kansen! Onderstaand het overzicht van alle huidige vacatures, voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers. Gewoon even klikken op de desbetreffende link, dan zie je ze allemaal!! En misschien staat hier wel jouw nieuwe baan bij voor 2023.

VACATURES REGIO UTRECHT!

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/utrecht/

VACATURES REGIO NOORDHOLLAND

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/noord-holland/

VACATURES REGIO ZUIDHOLLAND

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/zuid-holland/

VACATURES REGIO NOORD BRABANT

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/noord-brabant/

VACATURES REGIO OVERIJSSEL

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/overijssel/

VACATURES REGIO GELDERLAND

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/gelderland/

Deze vacatures zijn allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers.  Interessen of belangstelling en is dit jouw volgende passende baan, dan zie ik je reactie graag tegemoet! Na jouw ontvangen sollicitatie verneem je van mij ook wie de werkgever is. Jij moet daar immers ook willen werken! Openheid en duidelijkheid is en blijft voor mij belangrijk en mogelijk ook voor jou!

Mocht jij binnen LinkedIn mijn vacatures willen volgen, kijk dan even naar mijn profiel en klik op de bel in mijn profiel.
Dit kan tevens als je kijkt naar Jobco Support binnen LinkedIn. Volgen kan altijd. Dat is ook nog eens geheel vrijblijvend!

SOLLICITATIEGESPREK

Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek, goed om hier op te letten! 

Uitgenodigd voor een sollicitatie.pdf

TERUG IN DE TIJD

Kijk jij ook wel eens terug? Dat heb ik zojuist gedaan!

In 2015 was het Curriculum Imaginaire actueel, bijna 8 jaar geleden. Mogelijk dat je er iets aan hebt voor jezelf!  Dat was toen ook actueel op LinkedIn. Het is een Prezi en mijn volledige persoonlijke gegevens en foto's heb ik verwijderd. Doe er je voordeel mee, mocht je bezig zijn met je CV! Rechts boven even klikken op present!

Prezi CV Imaginaire/CV gewoon

VOOR IEDEREEN EEN MOOI EN GEZOND 2023!!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.