Ik ben jarig en tracteer vacatures

Ik ben jarig en tracteer

Ik tracteer

Vandaag ben ik jarig en ik tracteer. Niet op taartjes en koekjes, maar op vacatures, een baan voor dienstverband. Dit leek mij weer een mooi moment voor een blog.

De laatste jaren vieren wij onze verjaardag gewoon niet meer met een feestje, kan ook niet in deze periode. Ook hebben wij hier geen moeite mee hoor, een jaartje meer of minder maakt ons niet veel meer uit als je de 50 bent gepasseerd! Jouw wel???

In ieder geval, iedereen binnen onder andere LinkedIn die mij vandaag heeft gefeliciteerd, hartelijke dank!!! Ontzettend leuk. Echt te veel personen om allemaal persoonlijk te bedanken. Tot half dit jaar heb ik iedereen in mijn netwerk die jarig was, persoonlijk een felicitatie gestuurd in de vroege ochtend. Daarna heeft LinkedIn de tijd verzet naar 10.00 uur in de ochtend waarop de meldingen binnen kwamen. Een niet zo'n goed moment, dus helaas ben ik daar mee gestopt. Nu staat dit tijdstip op 09.00 uur, dus sporadisch feliciteer ik nog iemand die ik wat beter ken en dan met een persoonlijk bericht,

Waar tracteer ik dan op?

Nogmaals: Ik tracteer op Vacatures!
Vacatures voor mogelijk kandidaten die toe zijn aan hun volgende stap in hun loopbaan. Ik weet, dergelijke kandidaten zijn heel moeilijk te vinden en ook mogelijk dat ze nog niet toe zijn aan hun volgende stap in hun loopbaan.

Aan de ene kant kan ik me dit heel goed voorstellen. Ook, als je het nog helemaal naar je zin hebt bij je huidige werkgever met meer dan voldoende perspectief om door te stromen, dan gewoon blijven zitten. 
Maar het kan ook zijn dat je aan het rondkijken bent op dit moment. Misschien wel een goed moment om dan naar de bijgaande vacatures van Jobco Support te kijken!

 Vacatures Jobco Support

Dit zijn allen vacatures voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever.
Op het moment dat je toe bent aan een nieuwe baan, dan geef je dat mogelijk ook aan binnen diverse media, zoals LinkedIn. Natuurlijk begrijpelijk dat je dan door een veelheid aan recruiters benaderd wordt. Het kan zijn dat ik je ook benader, om te contacten binnen LinkedIn. Geen interesse, prima dan, respecteer ik gewoon. Ook zal ik je echt niet gaan spammen. Er moet immers wederzijdse belangstelling zijn. 

Zo, dat zijn wel 3 V's. 

Vissen - Vijver en Vacatures!

Momenteel kom ik bijna om in de vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. Ook nog eens heel leuke werkgevers en dit alles wegens uitbreiding van hun werkzaamheden. Dat is natuurlijk heel goed nieuws.  

Maar..... het zijn veelal vacatures binnen de ICT/IT en Tech en natuurlijk zijn heel veel werkgevers en recruiters op zoek naar dergelijke kandidaten. Er zijn dus heel veel werkgevers en recruiters, die vissen in dezelfde vijver. Ook kandidaten die aangeven beschikbaar te zijn voor een nieuwe baan, ontvangen veelal heel veel berichten. Ik kan me voorstellen dat dit voor kandidaten niet prettig is. Derhalve dat ik af en toe contact opneem met een kandidaat waar ik contact mee heb. Geeft deze aan geen interesse te hebben, dan respecteer ik dat volledig. De keuze is aan de desbetreffende kandidaat. Ook natuurlijk aan mij, of ik een kandidaat wel of niet voor ga stellen aan een werkgever.

Ik ontvang ook veel reacties op de vacatures welke ik heb van kandidaten uit het buitenland. Goede kandidaten, maar.... voor de MKB bedrijven waar ik mee samenwerk is het belangrijk dat kandidaten vloeiend zijn in de Nederlandse taal, ook daar deze veelal contact hebben met Nederlandse klanten en dat ze al woonachtig zijn in Nederland. 
Deze kandidaten die toch reageren, ontvangen van mij altijd persoonlijk een berichtje, zoals het hoort.

De laatste tijd ontvang ik reacties van bureau's die hun kandidaten detacheren bij bedrijven en ook niet altijd voor deze kandidaten een mogelijkheid hebben. Dan stellen ze deze kandidaat voor op een vacature die wij hebben. Echter, de vacatures die wij hebben zijn voor Werving & Selectie, voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever en beslist niet voor detachering! Er blijken nog steeds meer kijkers dan kopers te zijn op de vacatures die ik plaats!

Ook bestaat de mogelijkheid om Jobco Support gewoon te volgen! 
Jobco Support

Contacten binnen LinkedIn

Ik ontvang nogal wat standaard berichten om te contacten binnen LinkedIn. Dan graag een persoonlijk bericht, wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen, toch? Dat doe ik ook als ik jou een bericht stuur.

Mogelijk tot een verder contact en goede werkweek!

En nogmaals dank aan iedereen voor de felicitatie!! Waardeer ik enorm!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.