Ik ben jarig en tracteer vacatures

Ik ben jarig en tracteer

Ik tracteer

Vandaag ben ik jarig en ik tracteer. Niet op taartjes en koekjes, maar op vacatures, een baan voor dienstverband. Dit leek mij weer een mooi moment voor een blog.

De laatste jaren vieren wij onze verjaardag gewoon niet meer met een feestje, kan ook niet in deze periode. Ook hebben wij hier geen moeite mee hoor, een jaartje meer of minder maakt ons niet veel meer uit als je de 50 bent gepasseerd! Jouw wel???

In ieder geval, iedereen binnen onder andere LinkedIn die mij vandaag heeft gefeliciteerd, hartelijke dank!!! Ontzettend leuk. Echt te veel personen om allemaal persoonlijk te bedanken. Tot half dit jaar heb ik iedereen in mijn netwerk die jarig was, persoonlijk een felicitatie gestuurd in de vroege ochtend. Daarna heeft LinkedIn de tijd verzet naar 10.00 uur in de ochtend waarop de meldingen binnen kwamen. Een niet zo'n goed moment, dus helaas ben ik daar mee gestopt. Nu staat dit tijdstip op 09.00 uur, dus sporadisch feliciteer ik nog iemand die ik wat beter ken en dan met een persoonlijk bericht,

Waar tracteer ik dan op?

Nogmaals: Ik tracteer op Vacatures!
Vacatures voor mogelijk kandidaten die toe zijn aan hun volgende stap in hun loopbaan. Ik weet, dergelijke kandidaten zijn heel moeilijk te vinden en ook mogelijk dat ze nog niet toe zijn aan hun volgende stap in hun loopbaan.

Aan de ene kant kan ik me dit heel goed voorstellen. Ook, als je het nog helemaal naar je zin hebt bij je huidige werkgever met meer dan voldoende perspectief om door te stromen, dan gewoon blijven zitten. 
Maar het kan ook zijn dat je aan het rondkijken bent op dit moment. Misschien wel een goed moment om dan naar de bijgaande vacatures van Jobco Support te kijken!

 Vacatures Jobco Support

Dit zijn allen vacatures voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever.
Op het moment dat je toe bent aan een nieuwe baan, dan geef je dat mogelijk ook aan binnen diverse media, zoals LinkedIn. Natuurlijk begrijpelijk dat je dan door een veelheid aan recruiters benaderd wordt. Het kan zijn dat ik je ook benader, om te contacten binnen LinkedIn. Geen interesse, prima dan, respecteer ik gewoon. Ook zal ik je echt niet gaan spammen. Er moet immers wederzijdse belangstelling zijn. 

Zo, dat zijn wel 3 V's. 

Vissen - Vijver en Vacatures!