Vakantie en vacatures

Vakantie- tips en Vacatures voor dienstverband

VAKANTIE

Volgens mij kijken velen er momenteel naar uit, vooral na de Covid-19 periode. Even de boel de boel laten en heerlijk op vakantie, in eigen land of eventueel naar het buitenland. Dat kan ik me helemaal voorstellen!

Goede om voordat je je reis boekt en op stap gaat eerst te kijken naar het reisadvies.
Reisadvies landen

Op vakantie? Dit zijn de regels:
Regels vakantie

Het reisadvies voor Spanje is oranje.
Spanje reisadvies

Mallorca zou geel staan. Dan lees je dit in de krant op 3 juli in Nederland. Niet om vrolijk van te worden.
Feestende tieners Mallorca

In principe blijf je nu constant checken, daar een en ander snel kan veranderen door omstandigheden en mensen die zich toch niet zo houden aan de regels. Is dan gewoon vette pech, zullen ze misschien zeggen en of denken. Het is en blijft de eigen verantwoordelijkheid (vaccineren, testen). Er zitten ook mensen thuis, die hier dan ook veel last van kunnen krijgen, als je geen eigen verantwoordelijkheid neemt, toch?

In ieder geval: het vakantieschema van Nederland:

  • Noord Nederland: 10 juli / 22 augustus,
  • Midden Nederland: 17 juli / 29 augustus,
  • Zuid Nederland : 24 juli / 5 september.

Bijna 2 maanden dat Nederland wat ontregeld is. Dus over nu een weekje begint de uittocht, spullen pakken en wegwezen of heerlijk rondom huis genieten van de vakantie. Dit is wel even wat anders dan afgelopen zomer, dus geniet er allen van en kom weer gezond terug!

Reisadvies Zweden

Het reisadvies naar Zweden is gelukkig ook aangepast, zodat we overwegen half augustus toch een tiental dagen naar Zweden af te reizen. In juli gaan we nog even een paar dagen heerlijk golfen in de regio Gent, met schoonzus en zwager, dus even de puntjes op de i zetten. Toch nog maar even een extra golflesje nemen dan, vorige week heb ik door nieuwsgierigheid een paar ribben gekneusd.

Voor het overige blijven we gewoon thuis en genieten dan van een aantal uurtjes golf op onze eigen baan, waar we beiden lid van zijn. Trouwens een prachtige golfbaan. Golf Anderstein Geen wedstrijden maar gewoon heerlijk relaxen. Het hoeft niet altijd ver weg te zijn om te genieten. Daarnaast bij mooi weer even de fiets gebruiken, hier op de Utrechtse Heuvelrug Hier is meer dan voldoende te doen voor de ontspanning.

Natuurlijk benieuwd wat voor vakantieplannen heb jij??

  • Binnenland of Buitenland????
  • Of gewoon rondom huis???

VACATURES

Momenteel heb ik nog steeds veel vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. Ook nog eens heel leuke werkgevers en dit alles wegens uitbreiding van hun werkzaamheden. Dat is natuurlijk heel goed nieuws.  Deze vacatures zijn allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever/opdrachtgever.

Maar..... het zijn veelal vacatures binnen de ICT/IT en natuurlijk zijn heel veel werkgevers en recruiters op zoek naar dergelijke kandidaten. Derhalve dat er veel werkgevers en recruiters zijn, die vissen in dezelfde vijver. Ook kandidaten die aangeven beschikbaar te zijn voor een nieuwe baan, ontvangen veelal heel veel berichten. Ik kan me voorstellen dat dit voor kandidaten niet altijd prettig is. Derhalve dat ik af en toe contact opneem met een kandidaat waar ik contact mee heb. Geeft deze aan geen interesse te hebben, dan respecteer ik dat volledig en ga beslist niet spammen. De keuze is aan de desbetreffende kandidaat. Ook aan mij, of ik een kandidaat wel voor ga stellen aan een werkgever. Ik ontvang heel veel reacties op de vacatures welke ik heb. Goede kandidaten, maar.... voor de MKB bedrijven waar ik mee samenwerk is het belangrijk dat kandidaten vloeiend zijn in de Nederlandse taal, ook daar deze veelal contact hebben met Nederlandse klanten. Deze kan ik dus niet voorstellen.

Staat hier nu een echt interessante en passende vacature voor je bij, dan zie ik je sollicitatie met cv en motivatie graag tegemoet. Let er op dat je cv volledig is en goed opgebouwd. Werkgevers vinden die motivatie ook zeer belangrijk, dus vergeet deze niet toe te voegen. Deze vacatures plaats ik tevens door naar Indeed, en tevens binnen LinkedIn. Je kunt me ook volgen op Jobco Support binnen LinkedIn Jobco Support Hoeft niet, mag wel. De keuze is aan jou!
Tevens worden de vacatures binnen InGoedeBanenI doorgeplaatst naar zo'n 14 andere sites. En natuurlijk maak ik gebruik van NIXZ. Mocht ik op jouw profiel uitkomen binnen LinkedIn, dan ben je door hen gevonden.  Maar het kan zijn dat je helemaal geen interesse hebt in een andere baan (dan excuses hiervoor!). Ik ga ook altijd uit van een tweerichtingsverkeer. Ontvang ik verder geen bericht meer van je om een eventuele afspraak in te plannen, dan gaat het over. Ik hou van openheid en duidelijkheid en mogelijk jij ook.

In ieder geval, bijgaand de vacatures van Jobco Support:

VACATURES JOBCO SUPPORT

Alvast heel fijne vakantiedagen toegewenst en mogelijk tot een verder contact!!!
Anja Veldhuizen
https://www.jobcosupport.nl

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.