Fijne feestdagen en een goed en gezond 2022!

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2022

Fijne Feestdagen

Deze feestdagen zullen mogelijk ook weer hetzelfde verlopen als in december 2020, helaas! Het bericht werd gisteren door iedereen ontvangen. Weer een hardere lockdown. Wat ik vandaag 19 december ervaar is veel onrust en acties binnen allerlei social media zoals LinkedIn Kan ik begrijpen, maar helaas kun je er niets aan veranderen. Het is nu eenmaal zo! Dus helaas niet uit eten met de Kerstdagen, dus maak het gewoon gezellig thuis. Wel met een beperking van het aantal personen, maar dan is het gewoon ook gezellig. Toch?
Het is voor ons het 2e jaar dat we met de kerst thuis zijn! De afgelopen 15 jaar verbleven wij een maand in het zonnige buitenland. Dit kan helaas ook niet! Is balen maar het is nu eenmaal zo!. Onze vrienden in het buitenland, die een resort runnen, hebben het in deze periode ook moeilijk, zoals ook zoveel ondernemers in Nederland, die grote financiële gevolgen hebben ondervonden of nog steeds ondervinden. Je gezondheid is en lijkt mij het belangrijkste, toch?
En ook, niemand weet het op dit moment precies, of weet jij het beter?

Onze kerstboom staat weer!

 

Na de feestdagen op naar 2022!

Vooral in deze dagen kijk je terug naar 2021, wat heeft het je gebracht en mogelijk, wat heb je verloren.
Goed om hier altijd even bij stil te staan, dit niet alleen persoonlijk maar ook werk gerelateerd.

Het kan zijn dat jij dit jaar gewoon bij je huidige werkgever bent gebleven, ook wegens de Covid19. Je hebt mogelijk een gezin met allerlei verplichtingen die hier bij horen en ook mogelijk een hypotheek. 

Maar ben je niet echt tevreden meer met je dagelijkse werkzaamheden, mogelijk ook te weinig perspectief, dan goed om toch eens om je heen te kijken. Zoals je weet zijn er momenteel meer vacatures dan kandidaten, dus keuze genoeg! Maar, heb jij het gewoon ontzettend naar je zin, dan gewoon blijven zitten!

Ook Jobco Support heeft mooie vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever.
Derhalve bijgaand!
VACATURES JOBCO SUPPORT

Dit zijn allen vacatures voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever.
Op het moment dat je toe bent aan een nieuwe baan, dan geef je dat mogelijk ook aan binnen diverse media, zoals LinkedIn. Natuurlijk begrijpelijk dat je dan door een veelheid aan recruiters benaderd wordt. Het kan zijn dat ik je ook benader, om te contacten binnen LinkedIn. Geen interesse, prima dan, respecteer ik gewoon. Ook zal ik je echt niet gaan spammen. Er moet immers wederzijdse belangstelling zijn. 

De overige diensten?
DIENSTEN VAN JOBCO SUPPORT

Voor iedereen de beste wensen voor 2022, in vooral goede gezondheid!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.