Herfst, Nieuws, Prinsjesdag en Vacatures

Herfst, Nieuws, Prinsjesdag en Vacatures

SEPTEMBER / HERFST

Het prachtige weer, die zomer, is weer voorbij en de herfst dient zich aan. Alhoewel, deze week zijn er nog mooie temperaturen in ons land, dus geniet er heerlijk van. In principe sta ik op deze dag, zondag heerlijk even op de golfbaan on de stokken uit te laten, maar vandaag regen en derhalve aan de slag met dit blog! De temperaturen zijn nu niet je van het, en morgen verschijnt dit blog weer.
Wel in de ochtend en avond toch even de verwarming aan. Voor de kantoorruimte nu toch even kijken of er een besparing valt te verdienen aan Infraroodpanelen. Die wij wilden hebben waren al uitverkocht, ontvangen bericht wanneer deze weer voorradig zijn.

Wat voor besparingen hebben jullie op het programma staan in deze tijd?

Onze plataan is dit jaar iets later dan voorheen in de bladeren gekomen, maar in het midden zie je nu toch wel de bruine bladeren. Bij wat regen en wind vallen deze, dus dan is het dagelijks even een rondje bladeren rapen.  Even in beweging en goed voor de gezondheid! Waar de natuur niet goed voor is!

Wat valt jou op in je directe omgeving met betrekking tot de natuur?


Maar ook de wijnboeren hebben last van de klimaatverandering! Ze nemen nu in ieder geval actie, om de bakens te verzetten. Heerlijk, af en toe zo'n wijntje en voor sommigen een biertje!
Franse wijnboeren

NIEUWS DAGELIJKS

Iedere ochtend ontvang ik Paper.li, van Sjouke van der Schaaf, dit is slechts een item hieruit! Dan ben je weer helemaal op de hoogte en zeer actueel!