Blijf jij je ook steeds ontwikkelen middels studie of opleiding?

Permanente educatie en ICT vacatures

Blijf jij je ook steeds verder ontwikkelen?

Ik wil het even hebben over permanente educatie en zit er over te denken om nog een opleiding tot TMA professional te gaan volgen. (Talent Motivatie Analyse).

Dit met betrekking tot het bijgaande bericht:
https://lnkd.in/e8CK3QJ
Hier ga ik ook aan deelnemen per begin augustus, dus personen die hiervan gebruik willen maken zijn welkom. Nadere informatie volgt nog.

Ik ben een gecertificeerd loopbaanprofessional bij de Noloc
Maar: ik ben tevens gecertificeerd om de assessments van SHL in te zetten, zoals
https://lnkd.in/gKKxsAD

Daarnaast ook heel bekend met de volgende methodieken:
https://lnkd.in/eEr5NRE

  • Wat vinden jullie hiervan, aanvulling of niet en de moeite waard om hier nog extra in te investeren?
  • Doen jullie ook aan permanente educatie en zo ja, in welke richting?
  • Heb je in deze corona periode ook een extra studie gevolgd?

 

ICT Vacatures voor dienstverband en overige vacatures, voor dienstverband.

Ook ben ik naast het bovenstaande vooral zeer actief met de vele ICT en overige vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgever. En de desbetreffende werkgever verwacht natuurlijk ook dat jij je verder ontwikkeld via opleidingen voor de desbetreffende functie, om deze mogelijk nog beter in te vullen. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen en ook, zijn altijd heel leuke organisaties om voor te werken. Ik begrijp best dat als je in deze periode een baan hebt, je niet echt open staat voor andere vacatures voor dienstverband. Maar, als het jouw passende uitdaging is, wat let je dan?

In een aantal vacatures werk ik samen met een aantal business partners, die de directe contacten hebben met de desbetreffende werkgevers, maar deze heb ik natuurlijk ook.

Vacatures Jobco Support

Vanuit het buitenland ontvang ik nogal veel reacties van kandidaten op de ICT vacatures, die een zeer mooi profiel hebben aan ervaring en opleiding, maar helaas, dit zijn vacatures bij veelal MKB organisaties en de contacten onderling en met hun klanten is in het Nederlands.

Derhalve dat ik er nu noodgedwongen onderaan de vacature de vermelding plaats van: Kindly be advised that this position requires fluent Dutch speakers due to the nature of the clients.De afgelopen weken veel reacties ontvangen van kandidaten uit India, Egypte, Nigeria en noem naar op. Ik hoop dat dit helpt, maar verwacht dat niet. Veelal kijken ze gewoon naar de vereisten, niets meer en niets minder.

Maar.... pas jij echt binnen een van deze vacatures, dan zie ik je sollicitatie met motivatie heel graag tegemoet. Het is altijd een wederzijdse match. jij wilt hier werken en de werkgever is in jou geïnteresseerd. 

Ook natuurlijk, Noord-Nederland heeft op dit moment vakantie. Voor degenen die met vakantie zijn, veel plezier en geniet er heerlijk van.

Goede werkweek allen!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Assessments, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.