Herfst - Rugzak -Werving en Selectie

Blog November, Herst, Werving & Selectie

Blog November

De 5e Corona prik toch weer gehaald, dat geeft toch wat meer zekerheid, als je iets ouder wordt. Heb jij deze ook gehaald of niet?
Griep prik niet gehaald. Heb al 10 jaar geen griep gehad, dus heel simpel.

HERFST

De herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan. Wat ik verneem is dat er een toenemend aantal kandidaten zijn die een burn-out hebben. Jaren geleden heb ik me hierin verdiept als stress counsellor. De reden hiervan is voor velen verschillend, maar is veelal toch een combinatie van werk en privé.
Wat ik dan graag adviseer is om het boek van Carien Karsten aan te schaffen bij eventueel bol.com. Een 30 dagen programma - uit je burn-out. Neem het heft weer in eigen handen. Zelf hou ik ook van het voorjaar en de zomer.

Probeer toch in deze periode te genieten van de natuur met prachtige kleuren en al die dingen die wel goed voor je voelen. Alles in jouw tempo.

Carien Karsten


RUGZAK 

320

Iedereen heeft een rugzak, zowel in het privé leven als zakelijk. Soms moet je iets uit die rugzak halen, om weer gewoon door te kunnen gaan. Jarenlang ben ik werkzaam geweest als loopbaanprofessional en gedurende een periode van zo'n 5 jaar als re-integratieconsultant om met name kandidaten vanuit UWV te begeleiden naar een andere baan.

Daarnaast een diversiteit aan het geven van sollicitatietrainingen voor de desbetreffende personen,

 • IRO - Individuele Reintegratie Overeenkomst- Verhogen psychische weerbaarheid
 • Verkrijgen van inzicht in fysieke belasting-
 • Verhogen van fysieke belasting-
 • Beroepenoriëntatie-
 • Jobhunting-
 • Re-integratieplan 45+-
 • Re-integratietrajecten voor cl. met beperkingen van fysieke aard-
 • Re-integratietrajecten voor cl. met beperkingen van psychische/psychiatrische aard-
 • Outplacement traject

Was ontzettend leuk om deze kandidaten te begeleiden naar een nieuwe baan, maar wel ontzettend intensief. In deze periode heb ik wel zo'n 40 personen begeleid naar een nieuwe baan. Toen was het potje op bij UWV  Dit heb ik verwijderd uit mijn rugzak. Wel leuke herinneringen aan al die kandidaten die nu heerlijk werkzaam zijn in hun functie. Met een aantal heb ik nog steeds contact. Ook in die periode was LinkedIn nog niet in de picture.

WERVING & SELECTIE

Dit is mijn passie als eigenaar van Jobco Support. Gewoon kandidaten begeleiden naar een andere uitdagende baan en die hier voor open staan. Vooral in deze tijd valt dat beslist niet mee. Op het moment dat een kandidaat aangeeft beschikbaar te zijn voor een andere baan, zijn er veel kapers op de kust. Kapers, vooral recruiters die in dienst zijn van een bedrijf en hun targets willen halen. 
Van kandidaten verneem ik hiervan een veelheid aan negatieve reacties. Het is en blijft altijd een goed tweerichtingsverkeer.

Ben jij op zoek naar een andere baan voor dienstverband? Kijk dan gewoon even naar de vacatures die ik momenteel heb. Allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers.

En als verrassing komen er deze week of volgende week een aantal vacatures bij, waarbij jij door werkgever gedetacheerd gaat worden bij hun klanten.
Functies:

 • Technical Consultant
 • Senior Systems Engineer
 • Azure Engineer
 • Systems Engineer

Dus wie weet, hou de site gewoon in de gaten

Bij al mijn vacatures staat een salaris indicatie, duidelijkheid naar kandidaat.

VACATURES

Dus mogelijk tot een contact, gewoon even kijken!

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.