De arbeidsmarkt, vacatures, Hell on Wheels en overig

De Arbeidsmarkt, vacatures en overig

OKTOBER

De zomertijd is weer voorbij en we zitten nu echt in de herfst, met momenteel veel regen en af en toe een prachtige dag er tussendoor. De bomen verliezen hun blaadjes weer, wel prachtige kleuren dit je nu terugziet in deze herfstkleuren, vol kracht. Maar, geef mij maar het voorjaar en de zomer. Nu na deze herfstperiode de wintertijd en we zitten dan ook weer tegen het nieuwe jaar aan, 2023! Wat dat allemaal gaat brengen, ik ben er persoonlijk niet zo optimistisch over, maar we gaan het gewoon zien!

Redenen:

 • De energiecrisis en de energiebedrijven
 • Het huidige kabinet,
 • De oorlog in Oekraïne
 • De Britse premier die aftreed na 45 dagen
 • En noem maar op: dagelijks kijk ik even naar alle berichten die ik ontvang in de ochtend via https://businessinnovator.nl/ Hier kun jij je ook gemakkelijk op abonneren. Altijd interessant om je dag hiermee te beginnen!


 

Hell on Wheels

De problemen bij de NS. Dit is beslist de moeite waard om er naar je gemak naar te kijken, en wat een rollen deze personen hebben. Geweldig!! Het is bijna verslavend. Andere programma's op de tv? Helaas even niet. En gemakkelijk te downloaden! Geniet er heerlijk van! En we zijn weer opnieuw begonnen om naar deze serie te kijken. De 2e keer zie je weer meer dan de eerste keer!

https://viaplay.com/nl-nl/series/hell-on-wheels
 

De HUIDIGE ARBEIDSMARKT

Er zijn meer vacatures dan werkelozen, maar dit is iedereen al bekend.

spanning in de arbeidsmarkt

 

TALENT EN KARAKTER

Dit speelt natuurlijk ook altijd een grote rol, waar liggen jouw talenten en karakter!

5GGulrTJ1MAAAAASUVORK5CYII=

Waar liggen jouw talenten en wat is jouw karakter?

Nagaan wie je bent, wie je wilt zijn en worden. Daarvoor zijn de persoonlijkheidsonderzoeken Talent en Karakter ontwikkeld. Deze kunnen onderdeel uitmaken van een Loopbaancoaching traject. De onderzoeken geven je door middel van vragenlijsten de gelegenheid je eigen kwaliteiten te onderzoeken. Door hiervan gebruik te maken krijg je niets meer en niets minder een eerste indruk van je persoonlijke kwaliteiten.
 Een aantal basisbegrippen (termen die gebaseerd zijn op de theorieën van Leo van der Burg (2002) zijn:

 • De aard & aanleg vormen samen de talenten van individuele mensen. Talenten zijn de gaven die iedereen van nature meekrijgt.
 • De aard de eigenschap die een persoon typeert (bijvoorbeeld extravert)
 • De aanleg komt voort uit  temperamenten, waarbij ieder mens alle temperamenten in zich draagt, maar één van deze temperamenten de boventoon voert en de andere zich in mindere mate manifesteren (b.v. het streven naar perfectie (melancholisch), het zorgzaam zijn (flegmatisch), het toekomstgericht zijn (sanguinisch) en het hebben van daadkracht (cholerisch).
 • Het karakter wordt gevoed door externe invloeden, b.v. door opvoeding of scholing. Hierbij is sprake van vermogens en motieven.
 • Kennis, houding en vaardigheden zijn de vermogens om met zichzelf en de wereld om te gaan. Kennis b.v. is het vermogen om in bepaalde mate te beschikken over gedachten, ideeën en inzichten. Vermogens komen meer uit het verleden, zijn door ervaringen gevormd.
 • Motieven geven zin en betekenis aan iemands leven en meer gericht op heden en toekomst. Simpel gezegd: wat motiveert een mens?

Er is een samenhang tussen motieven en het aanwezige talent: iemand die een muzikaal talent heeft zal ook gemotiveerd zijn voor zaken waarbij muziek aan de orde is.
Bij de samenwerking tussen talent en karakter spelen de gerichtheden een rol. Zij fungeren als mogelijkheid om uit de opgedane ervaringen de individuele doelen te zoeken en om zaken/ervaringen te verwerken.

DE HUIDIGE VACATURES VAN JOBCO SUPPORT

Onderstaand alle huidige vacatures van Jobco Support, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers.

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/utrecht/

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/noord-holland/

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/zuid-holland/

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/noord-brabant/

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/overijssel/

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/gelderland/

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/flevoland/

https://www.jobcosupport.nl/vacature-overzicht/locatie/limburg/

Kijk maar even op provincie, niveau en noem maar op, heel simpel. Als je tenminste op zoek bent naar een uitdaging met iets meer perspectief dan je nu hebt. Daar ga ik niet over. De keuze ligt bij jou!

Staat hier nu voor jou een passende en uitdagende functie voor je bij, dan zie ik je reactie graag tegemoet. Lees even goed wat er gevraagd wordt aan kennis en ervaring en goed om je motivatie hierop af te stemmen!
Geniet van de komende maanden en probeer alles in perspectief te plaatsen.

P.S.: ik had en vacature voor een managing director. Vacature kon ik na 2 weken al offline plaatsen. Zeer goede kandidaten gevonden en uiteindelijk is er een mooie vonk ontstaan tussen een kandidaat en werkgever! Ook een ontzettend fijn contact met kandidaat en werkgever, zo kan het ook gaan!

En ook, ik ben geen cv schuiver! Met een aantal werkgevers is een Werving & Selectie overeenkomst getekend, in dat geval actief bezig met hun vacatures!

 

MOOI GEBAAR

Geen hoofdprijs maar een mooi gebaar van de postcode loterij! Zojuist ontvangen! Is altijd leuk om iets te winnen, het zit niet in het grote maar in het kleine! Hier gaan we natuurlijk samen van genieten, niet Lonely!

LinkedIn

Via heel veel relaties/linkedIn kenners zie ik bijna dagelijks allerlei updates verschijnen. Ik verheug me daar al op, maar ja, dan duurt het weer even voordat je hier gebruik van kunt maken. Ervaren jullie dat ook? Verneem dan van de helpdesk van LinkedIn dat dit in de planning zit, dus nog even geduld, wat niet mijn sterkste kant is!

Job Rapido

Vanaf 28 september zouden mijn vacatures doorgeplaatst worden naar Job Rapido, wat ik heb aangeschaft via Otys. Loopt nog niet en ben in verdere afwachting hiervan, maar ik heb hier een goed vertrouwen in. Ik vermoed dat dit begin volgende week opgelost zal zijn

Dus weer even geduld, maar dat is een schone zaak zegt men altijd!
Voor iedereen een goed weekend!

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.