Vacatures en overig

 Momenteel zitten we in het tijdperk van de Coronacrisis. Niemand is hier blij mee, maar het is nu eenmaal zo. Vooral degenen die corona hebben opgelopen, helemaal verschrikkelijk.

Allerlei dagelijkse berichten op alle social media, waarin we beperkt worden in onze activiteiten zowel privé als zakelijk.  Vooral privé, dat je niet meer naar je restaurant kunnen om heerlijk te eten of ook, omdat we niet meer heerlijk kunnen sporten en gewoon een balletje kunnen slaan op een golfbaan. Is toch ook gewoon wandelen, maar dan met een stok. Ook ik wil gewoon weer mijn stok uitlaten op de baan.  Ook vele anderen zullen hier last van hebben wat ze wel of niet nog kunnen. Vooral de horeca en restaurants hebben hier ontzettend veel last van. Veel restaurants hebben hier al een oplossing voor gevonden en de bestelde maaltijden worden keurig op tijd thuis afgeleverd). Dan de kappers en overige aanverwante beroepen, deze hebben het ook moeilijk. Te veel om op te noemen.  De tandartsen en mondhygiënisten mogen weer open op 4 mei. Dan de vele bedrijven, die pas op de plaats moeten nemen in deze periode.

Wat is jouw meest belangrijke beperking op dit moment in deze Coronacrisis?

Berichten vanuit Linkedin

Ook hier zie ik veel berichten van contacten, dat hun functie is beëindigd, wegens reorganisatie, in hun proeftijd of zelfs hiervoor. Heel triest allemaal. Te hopen dat deze crisis snel zal gaan eindigen, daar niemand hiermee gebaat is en ook daar het veel onzekerheid met zich me brengt, voor iedereen. Ook zie ik allerlei berichten voorbij komen van personen die hebben gereageerd op een vacature, maar praktisch gelijk en afwijzing ontvangen, zonder veelal een nadere toelichting. Als je reageert op een vacature, kijk nog even naar de vereisten voor deze functie, zoals aangegeven in het profiel. Is dit niet het geval, beter om niet te reageren, dit om een teleurstelling te voorkomen.

In ieder geval, bijgaand het overzicht van de huidige vacatures van Jobco Support, voor dienstverband.

Tot 16 maart had ik 49 vacatures online staan. Een veelheid hiervan zijn de afgelopen 6 weken on-hold geplaatst en 4 vacatures heb ik afgelopen vrijdag 1 mei weer kunnen openen. Te hopen dat ik nog meer vacatures open kan stellen en delen. Ook fijn dat twee kandidaten 1 mei zijn begonnen in hun nieuwe baan. Tot mijn grote verbazing ontving ik zowel 2 als 3 mei nogal wat reacties van kandidaten die zich hadden ingeschreven bij werkzoeken.nl. Werkzoeken.nl had mijn vacatures gewoon overgenomen. Hier was ik niet ontzettend enthousiast over, heel wat reacties maar niet de juiste kandidaten. Contact opgenomen met werkzoeken.nl en zij gaan de vacatures van mij verwijderen.

Vacatures Jobco Support

Pas jij echt binnen een van deze uitdagende functies, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet.

En ook, Jobco Support voldoet volledig aan de AVG vereisten. Al je gegevens komen terecht in je persoonlijke bestand. Je email adres is leidend, dus let er op dat je gewoon je gebruikelijke email adres gebruikt als je solliciteert op een vacature en niet een 2e email adres wat je eventueel ook nog gebruikt.

 

Heb je vragen over mijn dienstverlening, dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Diensten

Voor iedereen: Blijf gezond!!!!!!

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.