Jobco Support
Snel zoeken

Training/Workshop Assertiviteit

Assertiviteit omvat zelf-empowerment, groei en persoonlijke verandering. Deze training stelt mensen in staat om zichzelf te empoweren, te groeien, hun leven te veranderen en om meer zelfvertrouwen te krijgen. Assertiviteit: zeggen wat je wilt, denkt, voelt en beslist, altijd met behoud van een goede relatie. Gewoon nee zeggen kan!

En hoe geef jij vandaag je grens aan?

Assertiviteit is een bewuste keuze van mensen om te ontdekken hoe zij hun innerlijke kracht kunnen opbouwen en uiten, zich assertief kunnen gedragen en gelijkwaardig zijn aan anderen. Passief gedrag komt voort uit een gevoel van innerlijke machteloosheid ; mensen geven toe aan hun eigen minderwaardigheidsgevoel en aan de attitudes van anderen die hen willen laten geloven dat zij 'minderwaardig' zijn. De andere, niet assertieve soorten gedrag - agressief en indirect agressief - komen voort uit onzekerheid ; deze gedragsvormen vergroten de innerlijke machteloosheid.

In deze training/workshop van 2x een halve dag ga je aan de slag met een aantal taken en krijg je tevens assertieve technieken uitgereikt om hier in de praktijk mee aan de slag te gaan.

Aanpak

De training/workshop kan worden georganiseerd en duurt 2 halve dagen. Na de eerste halve dag zit een periode van 2 - 3 weken, waarin opdrachten worden vervuld.  Wil je deze training particulier volgen, ook dat is mogelijk! Deze training kan tevens deels uitmaken van een Loopbaancoaching traject.

Aanvraag via het contactformulier. Zie tevens onder tarieven.

Schrijf je nu in!

Voer je e-mail adres in, stuur je CV mee en schrijf je nu in voor je eigen profiel om direct toegang te krijgen tot interessante vacatures.

U bevindt zich hier: Home > Workshops en Trainingen > Assertiviteit
Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close