De huidige arbeidsmarkt, vacatures en loopbaanadvies

De huidige arbeidsmarkt, vacatures van Jobco Support & Loopbaanadvies/bteaser]

Het is alweer eind november en over een dikke maand zitten we weer in 2021. Vanaf 16 maart tot heden hebben we allemaal last gehad van COVID19, wie niet. De eerste maanden in die periode ging het met Jobco Support ook niet echt lekker. Vacatures werden weer on-hold geplaatst en kandidaten moest ik teleurstellen. Zelf was ik ook teleurgesteld, maar het leven gaat door. Ook nu, er zijn nog enkele werkgevers voorzichtig met het aantrekken van nieuwe medewerkers. Dat kan ik me voorstellen, ook de onzekerheid die bij hen speelt.

Maar in ieder geval, ik heb weer een aantal mooie vacatures, allen voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers. Ook werk ik samen met een aantal business partners, die ook weer vacatures hebben en samen staan we sterk. Vooral de laatste maanden was dit succesvol en een mooi aantal kandidaten zijn of gaan starten in hun nieuwe baan. Hier wordt je natuurlijk vrolijk van, vooral na die vervelende periode. Kandidaten blij en ik blij, evenals de desbetreffende business partner. Het is en blijft moeilijk om de juiste kandidaat te vinden, maar als dat positief is, dan mag dat gevierd worden.

De vacatures van Jobco Support worden via Otys ook altijd doorgeplaatst naar Indeed en via InGoedeBanen naar een veelheid van andere sites. Als dat maar goed blijft lopen, want Otys is overgenomen door Mysolution en InGoedebanen is overgenomen door Vonq. Het is en blijft altijd even afwachten, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het ook nu goed blijft lopen. Wel andere bazen, andere wetten mogelijk! We gaan het zien.

In ieder geval, bijgaand de huidige vacatures van Jobco Support en we zijn op dit moment met een mooi aantal kandidaten bezig.

Vacatures Jobco Support

Mocht hier echt een passende vacature voor je bijstaan, dan zie ik je sollicitatie met motivatie graag tegemoet. Wacht niet te lang, want een vacature kan zo maar ingevuld zijn als je niet tijdig reageert. Pas je niet binnen deze vacature, dan heeft het helaas geen zin om te reageren!

Mogelijk tot contact!

NL Leert Door - Loopbaanadvies

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft weer subsidie gegeven voor dit traject, wat ingaat per 1 december. Een aantal leuke kandidaten hebben zich hier inmiddels voor aangemeld. Die ruimte voor een aantal deelnemers is helaas niet meer aanwezig. Per 1 december konden deelnemers aangemeld worden, maar binnen 1 dag was het totaal aan 55.000 deelnemers al bereikt. Mogelijk toch een gemiste kans voor je. Misschien volgend jaar weer!

NL Leert door - Subsidie

 

 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Assessments, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.