Onze diensten Loopbaanbegeleiding & coaching

Wil jij een keer sparren over je loopbaan of over je ICT-loopbaan? Dat kan! Ieder loopbaan coaching traject bestaat uit drie stappen. Wij beginnen met een kennismaking, bespreken waar je tegen aan loopt en maken daar een analyse van. We sluiten het af met een evaluatie.

Kennismaking

Hierin wordt informatie gegeven over de werkwijze van Jobco Support en wordt gekeken of we tot een samenwerkingsverband kunnen komen. Het gesprek duurt ongeveer een uur. Belangrijk is dat er een klik is, een verkenning wederzijds. Kennismaking met als doel om te bepalen wat er mogelijk is.

Bij het eerstvolgende gesprek wordt wat dieper stilgestaan bij bepaalde aspecten. Uitgangspunt hierbij is het leerdoel. Tevens worden de spelregels besproken en overhandigd. Indien de kosten van het traject betaald worden door de werkgever, dan ontvangt deze een overeenkomst, de algemene voorwaarden en spelregels. Mogelijkheid is tevens aanwezig om hierna per email (in verband met opdrachten), telefonisch of per video chat contact met elkaar te hebben.

Subsidie voor 'NL Leert Door'

Helaas vernam ik 2 september dat het potje van Subsidie voor 'NL Leert Door' het maximaal aantal kandidaten van 22.000 heeft bereikt. Dus dit is niet meer mogelijk. Misschien weer in 2021 dat er een budget voor komt. Belangstelling, meld je nu al aan! Dit kan ook altijd individueel worden ingezet. Of mogelijk dat je huidige werkgever dit wil inzetten voor jou! Dat kan ook.

Voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Iedereen in deze leeftijdsklasse kan in aanmerking komen voor een kosteloos ontwikkeltraject bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Of je nu werknemer bent, werkloos, zzp' er of zelfstandig werknemer. Het werk en de organisaties veranderen continu. Het is belangrijk dat de up-to-date blijft, qua kennis, vaardigheden en ervaring voor jezelf en de werkgever. Zo blijf je wendbaar, productief en inzetbaar. Soms gebeurt het ook dat je functie vervalt of er is een reorganisatie, waardoor jij je baan verliest.

Hoe maak je gebruik van dit ontwikkeladvies?
Meld je aan en we plannen een intake.
Ik meld je aan voor het traject (t.w.v. € 700,-) bij het Ministerie van Sociale Zaken en werkgelegenheid. Vervolgens ontvang jij een link, die je alleen hoeft te bevestigen (verplicht door de overheid).
Ik vraag de subsidie aan en regel de administratie. Daar heb jij geen omkijken naar.

Wel ontvang ik graag je cv en een kopie van een geldig identiteitsbewijs, zoals paspoort en onderteken jij vervolgens het formulier 'Toestemmingsverklaring verwerking persoonsgegevens deelnemer'. Deze documenten zijn nodig en worden opgeslagen in je persoonlijke bestand binnen Jobco Support.

Hoe Werkt Nederland

Wat houdt het in?
Je maakt een (online) arbeidsmarktscan.
Wat aan de orde komt in deze arbeidsmarktscan - LoopbaanVerkenner van Matchcare, die ik ga inzetten hiervoor.
Bijgaand een voorbeeldrapportage Voorbeeldrapportage LoopbaanVerkenner

 1. Wie ben ik?
 2. Wat wil ik?
 3. Wat kan ik?
 4. Jouw functie in beeld in vergelijking met je functie
 5. Jouw beroepsmogelijkheden: inzicht in jouw mogelijkheden op de arbeidsmark
 6. Jouw volgende stap: bevorderende en belemmerende factoren om de volgende stap in je loopbaan te zetten
 7. Maar ook een veelheid aan vacatures, waar je direct op kunt solliciteren en welke actueel zijn!

Binnen het bestand kun je ook gelijk zoeken naar interessante en openstaande vacatures die er zijn op dit moment.

Het is jouw ontwikkeladvies, waar we samen aan gaan werken. Samen hebben we online gesprekken van in totaal minimaal vier uur. Deze plannen we gezamenlijk in.
Hierdoor krijg jij een beter inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt. Kun je geholpen worden bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of kun je tips en advies krijgen bij het zoeken en solliciteren naar ander werk. We gaan er samen een succes van maken voor jou!

 

 

 

Analyse en loopbaan coaching gesprekken

Methodieken welke ingezet kunnen worden:

 • Assertiviteit
 • Belbin teamrollen
 • BZO - Beroepsanalyse
 • BRAVO
 • Competenties
 • De logische niveaus van Bateson
 • Elevator Pitch
 • Enneagram en kernkwadranten
 • Kolb leerstijlen
 • Loopbaan Ankers
 • Loopbaanscan
 • Mindmapping
 • Persoonlijke Stijl Indicator
 • RET
 • Sollicitatiebegeleiding
 • Talent & Karakter
 • Wat wil ik
 • Zelfanalyse

Op basis van jouw hulpvraag zal de beste methodiek gekozen worden. Dit gebeurt op basis van de kennismaking, maar uiteraard speelt je eigen voorkeur hierin ook een belangrijke rol. 

Onze methodieken

NOLOC

Jobco Support is een gecertificeerd loopbaanprofessional bij de NOLOC en gecertificeerd voor het inzetten van een veelheid aan OPQ/OT assessments van SHL.

Meer informatie?

Anja Veldhuizen

Wilt u meer informatie omtrent een vacature, onze diensten of het plaatsen van een vacature? Neem dan gerust contact op!

Neem contact op!

Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.