Spagaat, Loopbaanprofessional Noloc, Werving en Selectie

Blog Oktober, Spagaat, Loopbaanprofessional, Werving & Selectie

Blog Oktober

Oktober en de R is voor de 2e keer dit najaar in beeld. Weer maar even extra vitamines nemen? De uitnodiging voor een Coronaprik ook weer ontvangen. Ik ga er nog even over nadenken. Uitnodiging voor griepprik, ook ontvangen, maar de afgelopen 10 jaar geen griep gehad, dus verspeelde moeite. In ieder geval mooi dat ze meedenken.
Daarnaast: prachtig weer gehad in september en het begin van oktober ziet er ook weer prachtig uit, dus waar hebben we het over.

SPAGAAT

Coaching

Heb jij dat ook wel eens? Het gevoel dat je in een spagaat terecht komt? 
Vanaf 2006 ben ik gestart als zelfstandige, hiervoor vele jaren gewerkt binnen diverse bedrijven binnen de HR van een bedrijf in diverse functies.  Leuke bedrijven, maar ik wilde meer. Dat was niet mogelijk bij die bedrijven. Ik wilde er zijn voor de medewerkers, om hun te coachen in hun loopbaan. Het bekende: wie ben je, wat wil je en wat heb je nog meer nodig om daar te komen. Een lang verhaal en hiermee aan de slag gegaan.
Leuke jaren en uitdagingen gehad in die rol, als zelfstandige.

Maar nu voel ik dat ik regelmatig in een spagaat zit!
Als eigenaar van Jobco Support heb ik de rol van Register Loopbaan Professional gehad, maar hier stop ik per 2024 mee. Hercertificering bij de Noloc ga ik dit jaar dus niet meer doen. Vanaf 2011 ben ik hier geregistreerd geweest als Loopbaanprofessional. Een en ander ga ik wijzigen/ben ik bezig met mijn website.

En, er zijn momenteel wel heel veel coaches bezig of in opkomst.

Loopbaanbegeleiding en coaching

Een rugzak vol dus!

ik begrijp al die Coaches best, die voor zichzelf willen beginnen en wens hun veel succes!

Werving & Selectie

Maar: mijn ambitie ligt nu toch bij Werving & Selectie van kandidaten, voor een uitdagende baan bij werkgevers binnen met name de MKB. Met mooie bedrijven heb ik nu een W&S overeenkomst afgesloten, om de desbetreffende vacatures voor hen in te vullen.

Leuk dat een aantal personen kandidaten van hen willen voorstellen voor een van de desbetreffende vacatures, ook veelal via Detachering. Dit zijn echt vacatures voor dienstverband bij de desbetreffende MKB bedrijven.  Daarnaast werkt ik samen met een aantal Business Partners.
Wat ik waardeer is dat een kandidaat enthousiast is over deze vacature en hierop reageert. In ieder geval, dank voor je bericht dat jij voor mij een kandidaat hebt. Begrijp ik ook best. 
Derhalve ook weer een spagaat voor mij.

Ook heel veel reacties van kandidaten vanuit het buitenland. Begrijp ik best, maar voor alle  vacatures bij de desbetreffende werkgevers is het belangrijk dat kandidaten gewoon vloeiend Nederlands spreken. Zojuist dit weekend 4 kandidaten. Ook zij krijgen van mij een keurig bericht.

VACATURES

Dit zijn ze dus

VACATURES JOBCO SUPPORT

Staat hier nu voor jou je volgende uitdagende baan bij, dan zie ik je reactie graag tegemoet en dan zeker tot een volgend contact.

De salaris indicatie staat er ook bij, duidelijkheid voor iedereen.​​​​​​ 
En helaas, dit zijn allen vacatures voor dienstverband bij de desbetreffende werkgevers.

Ben jij als zelfstandige begonnen, dan wens ik jou ook heel veel succes. En ook, een terugkeer naar een dienstverband is altijd mogelijk, dus die keuze heb je!.

Voor mij is het belangrijk: de juiste persoon op de juiste plaats - beiden happy!

Ik wens iedereen een mooie oktober maand toe.


 

Bekijk onze vacatures
Algemeen, Assessments, Vacatures
Het laatste nieuws in je mail?
Vul hieronder je e-mailadres in om je aan te melden voor onze nieuwsbrieven.
Inloggen

Inloggen

Jobco Support gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.